vad jag älskar att göra +

Jag gissar på att alla som läser min blogg har saker de älskar att göra? Jag tänkte nämna några saker jag älskar att göra…

- Måste säga skriva, ni som läst min blogg ett tag vet nog om detta, hehe. Går en media-journalistik linje på gymnasiet och vi ägnar mycket tid åt att just skriva. Innan jag började på mitt gymnasium hade jag en viss passion för detta men jag kan ärligt säga att intresse har ökat. Dagboken uppdateras dagligen kan jag säga… Har kanske inte det bästa ”språket” här i bloggen men det är för att här älskar jag att bara skriva av mig, utan att tänka på stavning osv. Självklart vill jag inte att det inte ska se oseriöst ut, dock.

- Andra punkten får jag skriva att resa. Visst kan man känna att man gillar att resa men jag gillargillar verkligen detta. När jag är utomlands mår jag verkligen bra. Här hemma är jag ofta stressad av allt, därav min ”stressmage”. Låter lite seriöst men det är att jag blir väldigt lätt påverkad av en stressadmiljö. Så därför uppskattar jag att vara utomlands extra mycket.

- Jag älskar att pussa på min pojkvän. Det är väl något man gör? Men jag blir så lycklig då. För någon helg sedan la vi en massa kuddar och täcken ute på hans altan och låg och pussades. Då var jag lycklig.

Detta får räcka för idag….

I Miami i sommras. 3 stressfria veckor kan jag lova er…

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229