Tisdag på kontoret

En tisdag efter långhelg: Betat av och svarat på alla 80 mail som låg i inkorgen, haft möten & fått gjort det där som måste vara klart. Puh! Ska snart packa ihop på kontoret för att åka till min frisör och min nagelterapeut. Nu ska jag bli fin hörni! Jag ska nog kapa av håret igen och göra det sådär riktigt blont som jag hade i höstas. Vad tror ni om det?

Tror det kommer bli snyggt till min bränna som jag ska skaffa mig på Bali. Ska ligga och gotta mig så mycket på stranden... Längtar tills jag kommer fram, checkar in på hotellet & väntar in Jossan och Albin. Helt galet vilken månad vi kommer ha framför oss. Vi har planerat vår första dag. Vi vaknar upp, käkar en god hotellfrukost, vandrar ner till stranden i våra bikinisar, hoppar i badet, köper lite kall öl, sätter på hög musik och bara njuter av ledigheten. Sedan går vi upp mot hotellet igen, solbrända, duschar, tar ett glas på balkongen, spelar lite spel & sedan går vi ner till Potato Head för att kolla solnedgången. Hallå, vilket grymt första dygn man har att se framemot?! Pirrar i min kropp.

Men först, två veckor fyllda med en massa roligt jobb! Imorgon tar jag ett tidigt tåg till Stockholm för en massa roliga saker. Ska bo på mitt favorit hotell Urban Deli bland annat. Kramar på er, nu ska jag avsluta här.

Gillar

Kommentarer

ISA
ISA,
du kommer ha det så jääääkla härligt! underbart!isabyl.devote.se
josefinlavold
josefinlavold,
Drööm med sol!nouw.com/josefinlavold
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229