Tips: 12 snygga höstklackar

Innehåller affiliate-länkar


Det finns inget jag älskar så mycket som höstskor. Gash, vad snygga &Stories har fått in!!! Jag tycker de flesta skorna där är prisvärda, med tanke på att de har sådan himla bra kvalité. De översta loafserna är ju mina favoriter och jag går runt i dem i princip varje dag.

Gillar

Kommentarer

JohannaAxelsson
JohannaAxelsson,
Maja
Maja,
Utan att låta alltför bitter så vill jag komma med lite konstruktiv kritik. Saknar lite din gamla typ av bloggande. Tycker det märks mer nu att du bara arbetar med detta, vilket man självklart förstår kräver en annan nivå kanske och du är superduktig, men anledningen till att jag följt dig så många år nu har varit att du inte har varit som alla andra bloggerskor där ute. Du har alltid känts mer äkta, genuin och inte så stereotypt "stockholmig" haha om det makes sense. Nu tycker jag sedan en tid tillbaka att inläggen är för konstlade och "perfekta". Saknar liksom dig i bloggen, som nu är som en i mängden. Vet inte om du förstår hur jag menar, men hoppas att du kan hitta tillbaka för det känns så tråkigt att jag numera skrollar ointresserat igenom i stället för att läsa intresserat som tidigare.
Kramar
T
T,
Håller med dig Maja! Din blogg var verkligen min favoritblogg innan. Mådde så bra och blev så inspiread av att läsa den! Mår inte dåligt av att läsa din blogg nu men tycker precis som Maja, att den förändrats.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229