Tillbakablick 2017 | Del 1

Mitt 2017 började i Sri Lanka. Vi var där hela familjen över jul och nyår. Det var nog en utav de bättre resorna jag vart på. Nya miljöer och jag visste vilket år jag hade framför mig - för 4 dagar innan jag åkte på denna resa hade jag köpt lägenhet i Stockholm. Jag skulle flytta!

Kommer ihåg att det var rätt mycket i januari när jag kom hem. Jag åkte till Stockholm en del för jobb, bland annat så intervjuade jag Maggio! Samt många andra vinnare av ELLE galan. Bodde ju även på hotellet som vart mitt andra hem de tidigare 6 månaderna, Hotel With. Jag bodde där kanske 1-2 veckor i månaden under hela hösten 2016?

Det största som hände jobbmässigt i januari var att Nouw lanserades i Polen. Vi hade ett riktigt fett lanseringsevent i Warsawa som vi planerat under lång tid. Vi bjöd dit influensers ifrån hela norden och även polskor såklart. Det blev så otroligt lyckat minns jag och ingen var gladare än mig och mitt team!

När man jobbat hårt för något och sedan märker att det blir en succé - det finns ingen finare känsla.

Direkt när jag kom hem från Polen så bjöd jag in mina 15 närmsta vänner på en födelsedagsmiddag på Teater Källaren i Göteborg. Shit vilket ställe det var och är. Känns som mitt andra hem i Göteborg och direkt när jag kommer hem, vill jag gå dit för att hälsa på Måns i baren. Ja efter den middagen körde vi en rätt stökig utgång om jag vill minnas rätt hehe.

Ja, annars bjöd februari min hy på ett jävla kaos. Fyfan vad dåligt jag mådde över min hy som gjorde allt annat än att samarbeta. Så det blev ett och annat besök hos Pernilla på Treat & Teach såklart.

Nu spolar vi fram till 24:e februari - dagen jag fick tillträde till min lägenhet. Shit vad stort det var ändå - att kliva in i sin egna, alldeles egna, lägenhet för första gången. Den första helgen jag var i Stockholm hade jag bara en madrass på min golv kommer jag ihåg. På lördagen hade jag och mina vänner bokat bort på Strandvägen 1 och käkade brunch mellan 14-19 typ. Världens bästa start på hela Stockholmssagan.

Mitt i hela flytten hade ju jag bokat in en resa till Chamonix sedan lång tid tillbaks - för att hälsa på min älskade Malin. Min Malin som jag känt sedan jag var 5 bast typ. Vi kommer oavsett vad alltid ha en väldigt nära relation. Malin är som min syster och har alltid vart. Jag var där hos henne 1 vecka (hon körde säsong där) och j*vlar vad kul vi hade det. Saknar det så himla mycket.

Vi åkte skidor i puder, drack öl på afterskin, dansade på barborden och skrek med till gamla schlagerlåtar. Så skrattade vi så vi grät. Stal en julgran och sprang genom halva Chamonix med gråten i halsen av allt skratt. Fin vecka.

Direkt när jag kom tillbaks till Göteborg så blev min mormor väldigt sjuk. Och det var tufft. Så jag sköt upp min flytt ett tag. Men tillslut var jag tvungen att åka upp och jag ville undvika att tänka, så bokade upp mig på så mycket som möjligt. Medverkade bland annat i en musikvideo, kul var det! Enda minuset? Att inspelningen var under en måndag tills kl 02 på natten haha.

Sedan kom min @Josefineeriksson upp och hälsade på mig. Vi hade en så mysig helg minns jag. Hon sov på soffan och jag på min madrass på golvet. Jag hade lyckats köpa soffbord och soffa, som kom på typ 2 dagar? Sånt flyt.

Jag åkte till Oslo för ett event med våra Norska-profiler. Jag var rätt skör för jag visste att min mormor var dålig. Jag trodde ju alltid att hon skulle repa sig, få komma hem till morfar igen. Men sedan ringde min mamma mig dagen efter eventet i Oslo. Jag satt på hotellrummet och tårarna bara rann längst mina kinder. Mamma ringde och berättade att mormors hjärta fortfarande slog, men att hon inte skulle öppna ögonen igen. Minns att jag var så arg, för jag ville inte ta in det. Vad som höll på att hända.

Så jag tog första bästa buss hem. Kramade mormors hand i 4 timmar och sedan somnade hon in. Jag kan fortfarande idag inte förstå det. Det känns fortfarande som hon finns där med mig. Det saknas något i en. Vi var väldigt tighta och det tog hårt på mig och min familj när hon försvann. Det var väldigt jobbigt att i samma veva flytta till Stockholm, det blev automatiskt att jag försökte skjuta bort alla känslorna.

Även fast det är livets gång att gå bort så gör det fortfarande lika ont.

Det blev vår och solen blev varm. Jag gick på blomstrande events mest hela tiden. Här på Minutys vinlunch på Lydmars. Och så gick jag på bal på Marstrand. Hade haft en så fin dag minns jag men var olycklig innerst inne. Alla de där känslorna jag tryckt undan, bubblade upp. Så på natten när alla festade inpå småtimmarna, gick jag till hotellrummet och somnade innan klockan 01.

Minns att Klara kom hem och kröp ner bredvid mig i den där lilla 90 sängen. Vi torkade väl varandras tårar och somnade. Fint att ha bästa vänner ändå.

Åkte till London på en jobbresa. Gick på King-galan med Replay. Kollade ner i marken. Hade börjat med acne-medicin, som gjort min hy sååå dålig. Allt blossade upp. Tror aldrig jag känt mig så ful som den perioden. Min självkänsla var verkligen på botten.

Gud. När jag ser tillbaks på denna vår ser jag bara olycka. Det var ju säkert glada stunder också, men när ens självkänsla är dålig - då slocknar allt ljus för mig. Tänk om jag bara kunde tänkt "de där ordnar sig". Istället för att låta det ta över livet. För det gör ju det, hyn blir bättre. Den blir det.

Efter London var jag hemma i kanske 3 dagar och sedan åkte jag till Malaga på en annan jobbresa med ett företag. Var där i 4 dagar och upptäckte massa smultronställen. Det var mysigt att få känna solens strålar på kroppen igen.

Sedan var det dags för årets 2 festligaste helger - Summerburst. Först i Göteborg och sedan i Stockholm. Jag orkar inte ens vad kul vi hade det - Starclub styr ju upp livets fester. Men ja, efter dessa två helger var jag så trasig haha.

Mitt Nouw-team från Norge & Polen kom och hälsade på mig i Stockholm. Vi hade lite sälj-utbildningar. Firade på kvällen genom en Aperol på TAK. För övrigt, drinken jag drack så mycket av i somras. Kan typ inte kolla på den längre haha.

Sedan fyllde Klara år och jag bjöd henne på en make-over. Hon är som jag, älskar att vara fin. Så hon fick håret stylat och fin makeup. Sedan käkade vi middag på Nosh & Chow ett stort gäng följt av utgång.

Dagen efter åkte jag till Biarritz och mitt liv förändrades rätt mycket då... Stay tuned för del 2! <3

Gillar

Kommentarer

moasimborn
moasimborn,
Medan man själv degat i en säng, ahahah </3
Härliga bilder tho !
nouw.com/moasimborn
Nina
Nina,
Hej Elin! Vilket fint inlägg! Jag undrar om din acne medicin hjälpte och vilken du i såfall åt? Många kramar<3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229