Tillbakablick 2017 - del 2

I mitten av juni åkte jag och @gertrudes till Biarritz tillsammans med Hawaiian Tropic. Vi var där i 4 dagar och surfade tillsammans med Surfakademin och sedan förlängde vi resan i 2 dagar för att kunna slappa. Den resan var så otrolig och unik. Biarritz är så himla vackert och jag och Gertrude hade det så himla kul tillsammans.

På midsommar köpte vi med oss lite picknick till stranden och på kvällen träffade vi 3 franska killar i deras lägenhet. Vi drack GT och jag blev ju förälskad. Det vet ni ju vid detta laget hehe.

Jag kom hem till sommaren och jobbade mina sista dagar. Men 3 dagar efter Biarritz kom ju han jag var förälskad i och hälsade på mig en långhelg. Det var väldigt spontant och galet. Men så fantastiskt. Vi gjorde så mysiga saker. Åt långa middagar, frukostar och solade i Vasaparken. Den helgen kommer jag alltid minns.

Jag fick semester den 7:e juli! Firade första helgen genom att ta med mig mina Nouw-tjejer till Summer On Festival i Båstad. Alltså så KUL vi hade den helgen var helt galet. Festade typ konstant och det var SOL! Sjöng med till Veronica Maggio, dansade i Kristallrummet och somnade med kläderna på.

Direkt efter festivalen åkte jag till landet i 9 dagar. Jag minns att jag var rätt sliten efter mycket jobb och nya intryck under våren. Jag sov, solade, åt grillat och gick långa promenader. Lite vänner kom och besökte mig och så bokade jag en resa till Paris. Hade tänkt stanna på landet i kanske 3 veckor men livet kom liksom emellan... Förälskelsen kom emellan rättare sagt.

Paris var en utav höjdpunkterna 2017, utan tvekan. Åt så magisk mat, var sjukt förälskad och åkte Vespa. Det kändes hela tiden som att jag levde i en bubbla och det var en konstig känsla. Men allt var ju lite overkligt. Att hela mitt liv förändrats på 1 månad.

Jag kom hem och hade en vecka med dessa underbara vänner. Vi gick på Håkan, dansade på Push och skrattade. Sen spontanbokade jag och @Josefineeriksson en resa till Palma för att hälsa på Klara. Det skulle bli min sista semestervecka och så ville jag verkligen ha garanterad sol.

Är det inte galet hur jag innan sommaren bara ville sova och inte träffa en enda människa, till att vara utomlands halva semestern haha. Älskar vilken känslomänniska jag är.

Palma var VARMT! Haha, det är det första jag tänker på när jag tänker tillbaks. Det var någon slags värmebölja och det var nog över 40 grader varje dag (dygnet runt är värt att poängtera!)... Alltså vi svettades, pustade och led. Om man inte var där så förstår man inte. På toppen av det var ACN sönder i lägenheten vi bodde i första dagarna så jag "sov" på en terass i 3 dagar. Men det blev liksom aldrig svalt? Det var kvävande varmt vart vi än vände oss.

MEN, sista dagarna bodde vi på hotell och det var otroligt härligt haha. Men även fast det var värmebölja hade vi så kul. Drack mycket sangria och pratade ut om livet. Jag var rätt ledsen i början av resan pga massa saker, men den resan gjorde mig gott.

Kom hem till Way Out West och hade så galet roligt. Inget slår WOW, inget. Alla dagsfester är verkligen något utöver det vanliga. Även fast det regnar och sådär (classic Göteborg), så är det som att alla har så mycket energi efter en hel sommar. Och man träffar alla man någonsin känt under den helgen typ, haha.

Men 4 dagars festande gav mig influensan deluxe. Så jag låg dödssjuk i 7 dagar efteråt...

Jag fick besök från Paris. Och jag var fin och solkysst. Vi promenerade mycket men jag var fortfarande rätt svag efter min influensa minns jag.

Andrei fixade även mitt hår efter en sommar med mycket sol - och gud vad fin jag kände mig. Sedan började en höst med mycket jobb. Jag kommer ihåg hur taggad jag var på att dra igång. Efter 4 veckors total semester hade jag myror i benen.

Jag var på Stockholm Fashion Week och minglade runt. Sedan åkte jag med jobbet till Falkenberg Strandbad på kick-off. Vi hann gå på lite spa och jag badade i havet, fast det hunnit bli höst vid det laget...

Vid detta laget hade det ju tagit slut mellan mig och min sommarcrush. Vissa romanser tror jag är menade för att stanna under sommaren. Även fast min sommar var helt jävla magisk. Kommer föralltid minnas den och han var livets finaste kille!

Jag gick på kräftskiva med Swedish Tonic och @lovisawallin. Stökigare dagsfest får man leta efter - minns att jag gick raka vägen hem efteråt och sov i typ 15 h hehe.

Sen hade jag mitt första alldeles egna event, i samarbete med Clean. Det blev så mysigt och lyckat.

Jag åkte till Polen ensam, för att medverka i en panel på deras absolut största bloggmässa. Det satt över 300 pers i den där föreläsningssalen och minns att jag inte ens var nervös. Wow, vad roligt det var! Jag var där under en helg och jobbade och representerade Nouw.

När jag kom hem så blev det sommar igen. Så jag åkte till Linköping och hälsade på min bror! Riktigt mysigt.

Minns denna sista sommarhelg så väl. Bjöd hem min bästis Jossan på lite bubbel. Överraskade henne med att pynta upp balkongen lite. Ping till mig själv, göra detta mer nästa sommar!

Och så blev det NK-galan. Jag gick klädd i Stylein från topp till tå.

I oktober åkte jag på den bästa jobbresan jag vart på - till Palma tillsammans med Shopcorn! Alltså att få känna VÄRME mot kroppen igen var så härligt. Vi blev rejält bortskämda och bodde i ett så mysigt hus. En dag åkte vi båt och hoppade i kristallklart vatten.

Under 2017 så har jag flängt runt väldigt mycket. Även fast det är något jag älskar - så uppskattade jag verkligen när jag fick 1 månad där jag inte reste något alls. Jag jobbade från Stockholm och sov i min lägenhet.

Så mycket jag umgåtts med mina vänner under nov-dec har jag aldrig gjort. Det har vart väldigt viktigt för mig - att på något sätt kunnat koppla ifrån jobb och fått mig något slag privatliv. Vi har festat och haft så j*vla kul på helgerna - kommer föralltid minnas denna höst.

Jag åkte till Finland för att delta på vårt lanseringsevent där, Nouw öppnade nämligen upp där! Det var SNÖ och kallt.

Min syster kom och besökte mig en helg i Stockholm. Även fast vi ser glada ut hade det vart en rätt tuff höst på många plan. För samma dag vi åkte till Stockholm så hade vi begravning för min morfar. Att förlora både mormor och morfar på ett halvår är tufft. Vi var väldigt tighta med dom och det var som att en del av en försvann.

Sedan har det hänt andra saker som jag inte vill ta upp här i bloggen - men livet är fan inte lätt hela tiden. Men något jag lärt mig är att livet är 10% vad som händer dig och 90% hur du reagerar på det som händer dig. Livet är ingen lycklig saga, tyvärr.

Mina föräldrar tyckte att vi var värda en semester i värmen. Så vi spontanbokade en resa till Thailand som vi kom hem ifrån igår. Herregud vad behövligt det har vart. Att bara få analysera året som vart, samla sig och få energi och livsglädje igen. Är så tacksam över denna resa.

NU är det sista dagen av 2018 och jag sitter på ett tåg påväg till Stockholm. Redo för att få fira in det nya året med mina vänner! Vilket jäkla år det vart. Har vart med om så mycket och växt som människa.


Gillar

Kommentarer

beccisrecovery
beccisrecovery,
Hoppas du får ett fint nytt år också! Gud så härliga bilder 😊 nouw.com/beccisrecovery
sandramelms
sandramelms,
Underbara bilder 😍😍 nouw.com/sandramelms
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229