Tacksam - perfekt dag

Vi har haft den mest fantastiska dagen, det blir svårt att förklara den i ord. Men vi träffade två trevliga kvinnor när vi reste hit till Phu Qouc, så trevliga att man tänkte exakt sådär vill jag bli när jag blir äldre. Idag fick vi bekräftat att exakt sådär vi vill bli. Vi stötte på de på stranden idag och de vinkade upp oss till deras hotell. De var så otroligt generösa och beställde in en massa drinkar, mat och vi hade det så trevligt. De tyckte att vi inte skulle behöva tänka på pengar eller budgeten idag så vi blev helt bortskämda. Drack mängder med mojito, åt fantastiska vårrullar och ja - sa hela tiden "detta är livet". Vi var ett helt gäng tillslut med folk ifrån olika delar av världen i olika åldrar. Pratande om allt mellan himmel och jord, timmarna bara rusade iväg och man ville nästan pausa tiden.

De bjöd sedan med oss ut på middag med vin och underbart god mat. Det är overkligt att resande faktiskt kan vara så givande och lärorikt som det är. Där satt vi, med människor som var betydligt mycket äldre än oss men ändå klickade vi så bra. Vi planerade till oss med vår nästa resa till dem i USA.

Pricken över I:et var att det hade en extra bungalow som de redan betalt för, men inte använde så nu sitter vi här. På ett femstjärnigt hotell, dricker te, njuter av hur perfekt denna dag har vart. Detta kommer vi minnas i hela våra liv!

Så tacksam över hur fina människor man träffar när man reser. <3

Mojito efter mojito... <3​

Bästa vårrullarna jag någonsin ätit.

Drack vin... Så gott.

På restaurangen satt man utomhus och åt (såklart) och trädgården var så himla fin, ser ni?

I denna drömliknande sängar vi alltså sova i inatt... Dömmen!

Såhär sitter vi nu <3

Gillar