svar på tal – hur var det att välja gymnasium själv?

Hej Elin! Jag fullkomligt älskar din blogg och vore väldigt tacksam om du kunde svara på lite frågor


Jag undrar om du började gymnasiet ensam eller om du valde tillsammans med en kompis eller liknande? Känner du någon i klassen sen innan? Om inte hur var det? Kom du in i klassen fort osv? Massa kramar

Var tvungen att svara på denna gulliga kommentaren innan jag gick och la mig. Vad fin du är! Jag valde ett gymnasium utan vänner och jag var så nervös sommaren innan. Jag var rädd att tappa mina vänner som skulle börja samma klass i en annan skola och allt. Liksom hallå, ska jag börja världens mest okända gymnasium för att jag vill gå MEDIA, wtf vad var mitt problem liksom. Men allt gick faktiskt bra. Jag lärde snabbt känna Sebastian, Filip, Patrik och alla killar i klassen. Jag och sebbe blev väldigt bra vänner och jag hängde med killar en hel termin. Haha. Det var så skönt att slippa alla tjejproblem för en sekund.

Efter vinterlovet lärde jag dock känna Ani, Klara, Linn, Frida & Elin. Började umgås med dem och allt blev lite lättare. Till nu i tvåan önskade vi varandra så vi alla kom i samma klass. Jag är väldigt öppen så det var inga problem för mig att lära känna nya personer. Jag är stolt och glad över mig själv att jag vågade välja en ”egen” skola. Nu har jag hittat så fina, fina vänner som jag nog aldrig skulle träffat annars.

En gammal sommarbild ifrån sommaren innan gymnasiet, hur liten?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229