Så fixar du upp din lägenhet billigt & enkelt

Innehåller affiliate-länkar

Reklam för Beslag Design


När jag flyttade in här så bydde jag beslag i köket, för att få lite förnyelse. Det var tidigare handtag i mässing och jag är rätt trött på det om jag ska vara ärlig. Dessa i mattsvart är så otroligt snygga!


Som ni säkert vet ligger Max lägenhet nu ute till försäljning. Men det känns ju som vår då jag vart med och renoverat den senaste halvåret. Något som jag älskar med denna lägenhet är att vi har två walk in closets. En till honom och en till mig.


Min garderob är ju störst och har även en sminkhörna längst in med en stor spegel. Jag älskar att jag kan gå in här och få lite lugn & ro emellanåt. Det är mitt alldeles egna space. Dock så blir man ju bortskämd och vill nu ha en ännu större. Men denna sväljer så mycket kläder!


Max hade inga beslag i detta badrum när jag flyttade in. Så jag beställde dessa otrolig i trä ifrån Beslag Design. Jag har väl sagt det innan, men jösses vad jag kommer sakna detta magiska badrum.

Ps. Det finns faktiskt ett skåp ovanför toaletten som vi valt att inte ha knopp på. Utan där har vi istället att man trycker på skåpet så öppnas det med hjälp av "lucköppnare k-push tech". Klick för att hitta dem! Det har vi även till alla överskåp i köket.


Ni kan köpa Beslag Designs produkter hos otrolig många återförsäljare som Royal Desing bland annat. Här kan ni se alla deras återförsäljare!

Gillar

Kommentarer

Lovisamatilda
Lovisamatilda,
Mycket snyggt !!!nouw.com/lovisamatilda
klaralindblad
klaralindblad,
Wow vilken drömmig lägenhet!😍nouw.com/klaralindblad
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229