rabatt på "get nailed by jen"

Före // Efter (dock lite suddig bild men det är a-m-a-z-i-n-g)
När man klev in i salongen, fancy (mitt nya favvo-ord btw)
>En del av salongen. När man fixar fransar gör man det på värsta massagebänken, såg lyxigt ut.

Så ja, nu är min nagel-oskuld borta. Jag har tidigare aldrig vart någon som brytt mig om mina naglar, som ni ser. Jag är nagelbitare och det gör att de aldrig växer längre än vad de är på bilden. Men sedan tog jag tummen ur och besökte Jennifer som jobbar som diplomerad nagelterapeut och certifierad fransstylist. Jag hade verkligen längtat till att komma dit för jag var trött på mina extremt osexiga naglar. 

Salongen Luxiurious Lashes där Jennifer har sin arbetsplats ligger i centrala Göteborg, vid Soho ungefär. Så extremt fräscht och man kände sig lite lyxig när man gick in där. Fick en kopp kaffe och sedan började vi planera hur mina naglar skulle se ut. Lät dock Jennifer ta över ansvaret för jag litade fullt ut på henne. 1 och en halvtimme tog det, men vi tjattrade ju också en del, så tiden gick väldigt fort och hon är extremt skön. 

Mina naglar blev helt magiska. Lattebrun färg på + glitter på ena ringfingret. Jag går runt och kollar på de hela tiden och man känner sig som värsta fancy-lady. Så detta är något jag absolut kommer att fortsätta med, hos Jennifer. Varför? Det var professionellt, underhållande och efter känner man sig väldigt väldigt fin. Jag lovar att fixa en bättre bild på naglarna men jag har fått så himla mycket beröm för dem. Jennifer var otroligt noggrann också och naglar känns väldigt stabila & ser felfria ut. Så som det borde vara för alla, men man får ju vad man betalar för, sägs det.

Vi "fattiga" studenter har inte alltid pengar i plånboken. Därför fixade jag ett grymt erbjudande till mina läsare. Om ni går till Jennifer under Februari månad kostar ett nytt set med naglar (du kan få det som du vill ha det) endast 550 kronor, ca 30% rabatt. Ni måste dock uppge mitt namn vid bokning. 

Smsboka här: 0704274759

Tänk på att smsa under dagstid så hon hinner boka upp er. Ni kan även kika in hennes blogg HÄR eller gå in på hennes ig/fb på getnailedbyjen för att få inspo och se tidigare verk. Tävling ute där också... Spännande!

Gillar

Kommentarer

Guest
Guest,
hur mkt tjänar du på bloggen?
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229