Nouw Launch Finland

I torsdags förra veckan flög jag ner till Helsingfors för att delta på vårt lanseringsevent där nere. @tessb och @CamillaCzakan som jobbar för oss i Finland hade styrt upp allt så fint. Med oss hade vi vår underbaring @Matildadjerf.

Såhär fint var det ordnat. Eventet var på ett utav Finlands finaste hotell, Klaus K.

Hej sötnöt!

Tess har blivit en utav mina närmsta kollegor på Nouw, driven själv och så jäkla grym. Min tröja är ifrån Twist & Tango.

Skål för att vi lanserats i ännu ett land!

Det bjöds på chark och vin.

Jag stod och snackade ett tag.

Djerfis berättade lite om sin resa. Matilda är verkligen en magisk person, så genuin och duktig. Med henne kan man inte ha en tråkig sekund.

Man blir förälskad i Matilda som person redan efter första ögonblicket hihi :)

Vår duktiga @CamillaCzakan som precis börjat jobba för Nouw i Finland. Älskar att vårt team fylls med massa grymma tjejer. Sådan girl-power.

Jag gillar er <3

Tack för alla som deltog och tack till Annie Hyrefeldt för alla foton. Du är sådan jäkla pärla alltså. Finns ingen fotograf som är lika duktig som dig. Sedan återigen tack till Camilla & Tess som kämpat och roddat för detta event.

Sedan låg jag, Tess och Matilda och snackade till midnatt. Somnade som en prinsessa i min säng sedan.

Mitt jobb ändå, även fast det är mycket så är det såååå kul.


Gillar

Kommentarer

Lovisacarlqvist
Lovisacarlqvist,
Så fint allting är! nouw.com/lovisacarlqvist
elinskoglund
elinskoglund,
Marianne
Marianne,
Vad glad jag blir att se att Nouw lanserats i Finland. Är själv en finlandssvensk, bosatt i Stockholm 😊 Lycka till i Finland - är säker på att det kommer att bli en succé! <3 xx mariannelle.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229