Nouw event i Oslo

Igår vid lunch tog jag och @tessb flyget till Oslo för att ha ett Nouw event där med våra Norska bloggare. Efter lite oflyt (med en taxi som fick punktering) så fick vi kasta in väskorna på hotellet och sedan åka vidare direkt till eventet.

Visst härligt hotellrum? Vi bodde på Comfort Hotell Grand Central. Super fräscht och härligt faktiskt. Tips om ni ska åka till Oslo för en weekend etc.

Eventet startade på Restaurang Louise där vi alla samlades för lite drinkar och mingel. Super härliga tjejer. Vi var 25 bloggare och det är coolt att se hur vi börjar bli starka även i Norge. Vi kör ju lite nylansering där och tänkte ta över marknaden där också inom snart framtid.... Hehe, lite kaxiga får vi ju vara?

Mums... Dessa kalla drinkar vara så goda.

@tessb och @karolinesmadal som styrt upp eventet så bra. Sedan lilla jag där på sidan.

Sedan ledde vi in alla i vinrummet. Det var så fint. Där inne höll vi en presentation om Nouw.

Jag tycker det är så kul att stå och snacka. Min plan är att börja hålla med föreläsningar, för företag etc. Om sociala medier och om hur det fungerar. Det är ett mål 2017 =)

Efter presenationen gick vi över till stället vägg i vägg, Albert Bistro, för att avnjuta en härlig middag. Hur cool byggnad?

Mat mat mat. Jag är ju sjukt dålig på att laga mat nu när jag bor ensam, eller kanske ska skylla på att jag är lat? Har ätit soppa hela veckan. Så det var härligt att få äta lite mat med smak igår, haha.

Blogglife, kameror överallt. Sådan standard hehe.

Jag och @LineKirkhus satt och pratade om jobb hela middagen. Sådan energi-knippe!

Okej, en sista bild bara på denna härliga efterrätt. Hur magisk? Matkoma deluxe efter den. Vid halv 11 tiden på kvällen kom vi tillbaks till hotellrummet. Jag och Tessi somnade till youtube-filmer och vaknade upp idag.

Vi hade med oss Annie Hyrefeldt som fotograf (självklart val!) och alla bilder är tagna och redigerade av henne. Hon är en klippa. Så j*vla grym.

Gillar

Kommentarer

elinawase
elinawase,
Åh va kul det låter och vilke härliga bilder!nouw.com/elinawase
goodvibes
goodvibes,
Vilket vacker Blogg.^^ nouw.com/goodvibes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229