Mitt nya gulliga hår!


Som ni vet klippte jag av mig mitt hår i september men herregud vad det har växt snabbt. Bokade tid hos Jenny på Styleport. Jag har aldrig klippt/slingat där innan, men älskar verkligen den salongen och brukar ju tvätta/föna där ibland. Så jag kände att jag ville göra allt på ett och samma ställe. Sedan har jag och Jenny klickat så himla bra så det kändes tryggt att gå till henne.


Jag var där i över 3 timmar och här har ni resultatet. Det hade hunnit bli mörkt ute så gick inte riktigt att få en rättvis bild på färgen. Men blev SÅ nöjd och vi klippte typ av 10 cm? Jag älskar att ha kort hår och tycker verkligen att det känns som "min" frisyr. Jag passar inte i långt hår haha.

Det känns alltid så himla lyxigt att fixa sitt hår på Styleport. Det är verkligen den finaste frisörsalongen jag någonsin varit i! Ligger på Linnégatan i Stockholm.


Tog en liten selfie imorse. Tycker man ser så gullig ut i kort hår. Älskar det! Nu ska jag bara vänja mig lite men det går nog snabbt. Jag tycker det var kul att "våga" lite kortare. Jag är ju väldigt orädd i frisörstolen. För om man inte skulle gilla det så växer det ju ut igen.

Ni kan alltid boka ett besök hos Styleport via Bookatreat! Puss.

Gillar

Kommentarer

Onephoto
Onephoto,
Wow! om jag vågade..skulle jag med ha så💁🏼‍♀️nouw.com/onephoto
Annie
Annie,
Du är så himla fin!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229