mitt 2013 blev såhär

2013 började med att åka skidor i Trysil med familjen. Bodde på ett hotell med pool utomhus där vi spenderade varje kväll. Sedan kom min födelsedag som jag firade genom att ha en intim middag med mina närmsta vänner. Jag gick sedan ut med mina bästavänner och blev bjuden på shots. En full Elin som äntligen var 18 år. Det var sportlov veckan efter och då flög jag Caroline och hennes kompis Patricia (som sedan även blev en av mina närmsta vänner) iväg till Val Thorens. Där drack vi bland annat Rosé på after skin och hoppade med pjäxor på borden. Åkte ner för skidbacken och skrattade med lite för hög promille i blodet. 

Hemma i Sverige igen för att umgås med killen som fortfarande ägde mitt hjärta. Det blev vår och jag började söka sommarjobb. Andra intervjun och jag fick jobbet på restaurang vid mitt sommarställe. Min pojkvän skulle ta studenten och hade skiva. Gick klädd som en indian och hade det roligt. Jag hade en underbar tidig sommar med mycket stundetfiranden av vänner. Skolan rullade på och när slutbetygen kom log jag så stort att kinderna gjorde ont. Jag flög till Stockholm och såg min gud Justin Bieber live. Jag var i chock tillstånd och dagen efter grät jag så mycket att jag inte såg lyckan i livet längre.

Det blev sommar och jag flyttade till landet. Drack alldeles för mycket cola och åt alldeles för mycket isglass. Badade varje dag och det var personalfest på jobbet. Vi nattbadade och vår 32 åriga chef sa till oss 10 anställda "Ni har fått mig att känna mig ung igen". Jag vandrade hem barfota och var glad på livet igen. 

Sommaren rann mot sitt slut och jag och min pojkvän åkte till Malta och vårt förhållande räddades. Vi blev nykära igen och kysstes i solnedgången. När skolan började igen vart jag ledsen för jag ville inte spendera dagarna i gråa salar längre. Ville ut i världen. Saknade Miami och åkte till Stockholm igen för att umgås med Jempan. Vi firade halloween utklädda på Berns och blev fattiga.

Jag och 4 andra tjejer hade en bloppis som blev succé. Tjejer stod och köade i timmar för att få komma in och köpa våra kläder. Jag fick lära känna 4 andra själar som råkade vara super fina. Bloggen växte och jag började blogga på Nattstad. Fick jobberbjudande på portalen och hade en telefonintervju med självaste Andreas Lundstedt. Såg han sedan på Ladies Night dit tog jag även med mig 5 tjejkompisar. Vi sjöng oss hesa och efter hade jag en av mina bästa utekvällar. 

Skolan tog kål på mig och min magsjukdom IBS blev värre. Åkte till Thailand och blev människa igen. Drack vin under bar himmel och såg ljuset igen. 

Vänner, nu är det snart ett nytt år och i ett senare inlägg kommer jag skriva om hur jag vill att det ska bli! Gillar

Kommentarer

annacjohansson
annacjohansson,
Fina Elin! Du är så duktig på att skriva. Gott nytt åt. Kramnouw.com/annacjohansson
Guest
Guest,
Gott Nytt År! xx http://nataliealexandra.blogg.se/nataliealexandra.blogg.se/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229