Mina veckoplaner

Måndag
Veckomöte, hålla en intervju på engelska själv via Skype, svänga förbi Twist & Tango för att kika på nyheter, planera inför morgondagens presentation, gå på två lägenhetsvisningar och laga middag till min familj ikväll. Jag vet inte ens vad jag ska laga... Samt packa väskan inför Stockholm.

Tisdag
Hålla i en frukostpresentation för mina kollegor på kontoret samt ordna en mysig frukost. Jobba hela dagen och sedan ta tåget till Stockholm. När jag kommer fram ska jag möta upp Klara för att käka middag ihop.

Onsdag
Morgonträning (ett måste), jobba ifrån kontoret i Stockholm och förhoppningsvis käka lunch med @PDOTTER. Är du ledig? På kvällen ska jag på AW. Måste även planera min halloween outfit, börjar bli bråttom nu.

Torsdag
Jobb hela dagen. Jag har faktiskt inte planerat min torsdag. Vilket känns skönt för hela min vecka är kaos (!) som ni ser. Har så mycket att göra... Men förmodligen kommer jag att spela in en reklamfilm då med ett väldigt stort sminkföretag.

Fredag
Jobb och på kvällen gå på Halloween middag på Bergmans. Jag vet inte vad jag ska klä ut mig till, är rätt dåligt på sånt faktiskt. Men det kommer bli grymt kul!

Lördag
Jag vill äta brunch på dagen. På kvällen ska jag tillsammans med lite andra bloggare gå på Starclub på Berns. Innan vankas det middag på Nosh & Chow.

Söndag
Förmodligen ta tåget tillbaks till Götet! Antar att jag kommer vara lite trasig här efter denna vecka. Haha!

Gillar

Kommentarer

fannyolofssons
fannyolofssons,
Erika
Erika,
elinskoglund
elinskoglund,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229