Min midsommarhelg i bilder

Innehåller affiliate-länkar

I torsdags kom jag och Klara fram till mitt landställe. Det blev en middag med min föräldrar och sedan gick vi och la oss, helt slut. Vi sa det att så fort man kommer ut till landet kan man slappna av på ett helt annat sätt. I vilket fall - när vi vaknade upp på midsommarafton så käkade vi frukost och sedan började projekt "göra kransar".

Ja, vart ska jag börja, haha. Vi tog bilen för att leta blommor men hittade prick noll stycken. Jag och Klara har väl knappast de grönaste fingrarna i stan. Mamma fick komma och hjälpa oss så att vi skulle få ihop något litet, så det blev tillslut en krans.

Vi fixade iordning oss lite innan lunchen. Kransen ser väl ändå OK ut? Inte som alla andra bloggares dock... Nästa år blir det att köpa i blomsterbutiken haha.

Här har ni den - midsommarbilden till Instagram. En sån måste man ju ha.

Klara sa "jag ser allt att du gjort en fotovänlig tallrik". Så började jag skratta för jag hade verkligen inte tänkt på det, men det sitter väl inmatat i mig.

Vi satt och åt, pratade och jag försökte få i mig nubbe. MEN det är jag riktigt dålig på... Tycker det är vidrigt helt ärligt haha.

Min klänning jag hade på mig hittar ni här! Ser dock att den är slut i den beiga färgen.

Efter lunchen tog jag och Klara en promenad och sedan gosade vi med kaninen. Har ni någonsin sätt något sötare?

Sedan spelade vi kubb och drack champagne!

Innan läggdags så tog vi oss ett dopp. Det var kallt men uppfriskande, som man brukar säga. Sjukt mysigt att gå och bada i solnedgången dock. Min bikinitopp hittar ni här!

Vi somnade framför Solsidan vid midnatt. Gud vilken mysig dag vi hade haft!

Det blev lördag och vi startade den givetvis med ett dopp. Åh mår så bra ute på landet. Ska typ flytta ut till landet på heltid när jag blir äldre.

Sedan gick vi upp till huset och solade i ett par timmar.

Vid lunch så duschade vi och fixade iordning oss. Jag spelade in ett samarbete och lite sånt. Sedan tog vi bilen till Marstrand med högsta möjliga volym. När vi kom fram dit checkade vi in på hotellet och mötte upp våra kompisar.

Vi blev hembjudna till Beas pappa som bjöd på en jäkla grillmiddag och gott att dricka. Vi var ett stort gäng där och det var SÅ trevligt alltså. Har tyvärr inga bilder ifrån kvällen, kopplade helt bort telefonen. Men efter gick vi till Wärds följt av en sväng på Såsen. Kom i säng sent men vad gör det när det i princip var ljust hela natten.

Det blev söndag och vi satte oss nere vid ett café och drack kaffe tills vi återvände till stan igen. Har verkligen haft en så himla mysig helg och känner mig fylld med energi.

Nu är det Stockholm i några dagar tills jag åker tillbaks till Göteborg igen på torsdag för sommarkickoff med jobbet. Livet ändå! Puss på er och hoppas ni haft en magisk helg också.


Gillar

Kommentarer

Maria
Maria,
Alltså vilket drömmigt linne. Vart kommer det blåa ifrån? Kram
elinnjl
elinnjl,
Åh så underbara bilder och blusen på näst sista bilden var ju drömmen!! nouw.com/elinnjl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229