livet

Smile!

Jag älskar verkligen dagar som dessa. Då vädret tar över humöret och man gräver fram sommarkläder ur garderoben. Det kanske inte är säsong riktigt än, men kläderna ska ändå fram för att kollas på. Snart, snart kan jag äntligen få ta på mig flipflopsen och promenera längst havet i min gula kjol igen. Det är nu man ser ljuset i den grå tunneln.

Våren är den finaste tiden på året enligt mig. Vi människor öppnar upp oss, klär av oss den tjockaste jackan och vi ÄLSKAR Sverige. De första vårdagarna ser man mer människor på stan än vad man gjort under hela vintern. Jag fattar det. Man vill suga in ljuset, värmen och kärleken igen. Och apropå kärleken, denna tid kryllar det av kyssande par på stan. Nästan så att man ler när man tänker på det.

Våren lockar tillbaks människornas lustar, glädje och spontanitet. Jag vill grilla och äta majskolvar med alldeles för mycket salt på. Jag vill åka spårvagn in till stan och sätta mig på gräsmattan i Vasa. Jag vill dricka kall cola och ta ett nattdopp. Jag vill jag vill jag vill.

Tack våren, för att du finns här. Det har vart 13 grader idag. Bortskämd är man inte med värmen i alla fall. Men fan vad sol betyder mycket för välmåendet.

Gillar

Kommentarer

victoriaudd
victoriaudd,
Hej! Jag är ny här i bloggvärlden..så om du vill får du gärna gå in på min blogg & ge förslag om inlägg och vad jag kan förbättra. Kram:)nouw.com/victoriaudd
Guest
Guest,
snälla elin svara :)))) var köpte du tröjan på bilden? såså fin!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229