klädtips inför studenten! Woho

Här är lite tips på studentklänning ifrån min ”internet-affär” på mylovebasket. Klänningarna kan man annars ha på bal, sommarfester och utomlands… Nam nam. Vill bara ha sommar!
Åh, denna klänning är så ”luftig” och fräsch. Tryck HÄR för att kolla pris.
Jag vet inte varför jag gillar denna klänning så mycket, men antar att det är för att den sticker ut lite. Väldigt elegant (vilket jag älskar) men man kan samtidigt dra på sig ett par converse och skinnjackan och ha en på en ”vild” utekväll. Kanske kan man ha denna på efterfesten på studenten? Tryck HÄR för att kolla pris.
ÖPPEN RYGG! Kärlek. Tycker det är så fräscht när det är öppen rygg. Hy i allmänhet är vackert att visa, enligt mig. För hur mycket snyggare blir inte en klänning med bara ben? När jag var i Danmark i vintras fick jag reda på att alla typ går ut (på krogen) barbent, även ifall det är jätte kallt. Haha, tyckte det var lite konstigt, men ändå kul. Denna klänning är användbar många gånger mer än studenten… Tryck HÄR för att kolla pris.
And some shoes. Nice. Ett par ljusrosa skor tycker jag passar jätte fint till en vit klänning. Det ser väldigt somrigt och härligt ut. Extra fint om du har bruna fötter… hehe, men allt kan man ju inte få. Tryck HÄR för att kolla pris.
Men för att göra det lite enklare för er kan ni alla kika in på min mylovebasket. Där har jag tipsat om ännu mer fina klänning och andra kläder. Tryck HÄÄÄR för att komma dit.
Puss.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229