Kärlek: Kan man hitta tillbaks till sitt ex?


Fråga: Har du upplevt eller vet ifall man kan hitta tillbaks till sin före detta partner?


Svar: Jag har ju alltid trott lite på ödet. Att tänk om man stöter på varandra 10 år senare på en gata i samma stad. Tar en spontan öl och blir svin kära igen. Det där kan ju hända. Det händer ju på film och filmer är ju inspirerade av verkligheten.

Men. Vill man verkligen bli tillsammans med sitt ex? Det finns ju miljarder av andra människor att upptäcka. Bara det att man inte vågat upptäcka dem ännu. För ni vet väl att efter varje person man träffar kommer man närmre kärnan, av vad man faktiskt söker hos en partner. Alla fina sagor har ett slut och kanske ska man bara se sitt tidigare förhållande som en del av det förflutna.

Men om man verkligen är övertygad om att ens ex är den rätta. Så kriga. Kämpa. Jag tycker det kämpas alldeles för lite i detta land. Det är fint också, att faktiskt stå upp för kärleken. Om den är rätt.

När jag och mitt ex gjorde slut trodde jag alltid att vi bara skulle vara ensamma utan varandra något år eller så. Sen skulle det ju bli vi igen. Det är någon trygghetsprincip i en, som gör att man håller fast i det förflutna. Men sen helt plötsligt stöter man på en annan person, som kompletterar en till 100%. Det är väldigt fint. Att bli kär i någon helt annan. Som att allt det där lidandet man gått igenom, ledde en till det här.

Som svar på din fråga. Jag vet inte. Jag vet inte. Det jag vet med kärlek är att man ska våga följa sitt hjärta och skita i alla normer. Det finns inga regler inom kärlek. Det är "spelet". Släpp det.

Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
Wow vilken text, så begåvad! 😍nouw.com/faronsson
smillaalwin
smillaalwin,
SÅ BRA inlägg!!nouw.com/smillaalwin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229