Julevent och nya böcker


Igår kväll var jag på ett så satans mysigt julevent som Soft Goat höll i. Det är verkligen ett utav mina absoluta favoritmärken. Jag älskar deras kläder på en galen nivå. Det enda jag går runt i hemma är mitt cashmere-set därifrån. Hade kunnat fylla hela min garderob med deras tröjor.

Ja. Ni ser ju hur fint det var. Snacks, julgran och mingel med @moamattsson.


Kikade även lite på herrkläderna. Det finns inget snyggare än detta på killar. En skjorta och en kofta som denna över. Så fräscht! Om en kille vill få mig på fall, klä dig i cashmere hehe.


Jag i mitt korta hår innan det var dags att hoppa på cykeln i HAGEL och storm hem igen. Börjar vänja mig med håret btw!


Vi fick göra våra egna jultröjor. Alltså denna modell på tröjan. WOW. Blev helt förälskad. Sedan fick vi stryka på lite julmönster, eller vad man nu kallar det. Fick massa beröm för min, kanske har en talang ;) De går dock att ta av som jag förstod det - så jag kan använda tröjan mer än bara i december liksom.


På kvällen jobbade jag med ett projekt. Och så hade jag fått en leverans med massa nya böcker som jag beställt. Var tvungen att kika lite. Älskar böcker. Mamma sa att både hon och jag fått det av min morfar. Han var verkligen en bokläsare av rang.


Rupi Kaur har ju släppt en ny bok! Ni vet ju hur mycket jag älskade hennes tidigare "Mjölk och Honung". Kollade bara lite snabbt i boken igår och har redan hittat en text som va så fin. Att läsa böcker som dessa är det absolut bästa jag vet. Blir helt pirrig av det. Att sitta vid mitt köksbord, med en bok och bli berörd av texter om livet.


Sedan fick jag energi sent på kvällen och började locka mitt hår. Gick runt i min jultröja också. Det var min torsdag det! Idag är det fredag och snart helg. Jag har längtat efter helg hela veckan. I alla fall när klockan ringer på morgonen. Är så trögstartad. Det är nästan som att min säng aldrig någonsin vart så skön som nu. Men ja, när man väl är igång funkar det ju.

Ikväll ska jag äta godis och kolla Idol! Puss

Gillar

Kommentarer

agnesroos
agnesroos,
Älskar the sun and her flowers!!!😍nouw.com/agnesroos
Aaron
Aaron,
Nice, have a great weekend babe, Christmas puss!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229