"Jag svarade ja och kastade mig i hans famn"

Sista delen för denna gång när jag delar med mig av några av era finaste stunder 2017. Fyfan vad fint alltså. Att ni delar med er. Att jag får läsa om era helt fantastiska minnen <3 Klicka här för att läsa del 1.

Den 22a juni i år firade jag och min kille vår årsdag. Vi åt middag på en restaurang i hamnen, det var soligt och sen gick vi ut längs med bryggorna i solnedgången där vi hade vår första kyss. Han ville ta ett kort för att föreviga stunden och bad mig titta åt ett håll så jag stod med ryggen åt honom. När jag efter några sekunder vänder mig om igen, står han där på ett knä med en svart liten låda i sina händer. Han frågade om jag ville spendera resten av mitt liv med honom. Alltihop kändes som en dröm. Det tog inte många sekunder innan jag svarade ja och kastade mig i hans famn. Detta är den lyckligaste stunden i mitt liv!Jag fick följa med min mamma på en körresa till Österrike. I den kören sjunger det fyra unga killar som jag har känt i några år men aldrig riktigt umgåtts med särskilt mycket. Men under den resan så upptäckte både jag och D att vi hade känslor för varandra så när vi kom hem till Sverige igen så inledde vi ett förhållande. Nu har vi varit tillsammans i 6 månader och jag kunde inte vara mer lyckligt lottad.


Det finaste med det här året var att världen (äntligen) fick känna kraften av systerskapet. Herregud vilket år det varit. Vad enade vi varit. Vad vi har stöttat varandra i vårt och torrt. Stått emot. Armbågat oss fram och kämpat för våra rättigheter. 2017 kommer gå till historien som kvinnornas år och fy tusan vad vi är värda det. Det har varit tufft men ack så värt. Nu jäklar blir det förändring. Nu är det dags att öppna ögonen och FÖRÄNDRA så att våra döttrar får möjligheten att växa upp i en bättre värld än vad vi gjorde.


Att jag och min bästa vän sedan barnsben har återförenats igen. Vi gled egentligen aldrig isär, var bara våra olika liv som kom emellan ett par år. Äkta vänskap slår allt. Bekantskaper i all ära men jag behöver henne och hon behöver mig.


Jag har så mycket att säga om det här året. Jag har t.ex. testat på att bo och jobba utomlands (gå ur min comfort zone), flyttat till en stad 108 mil norrut och börjat plugga på universitet, träffat nya vänner och blivit sambo med min pojkvän som jag dessutom firar fem år med nu i jul. TACK livet för det här året!Jag träffade en fin kille den här sommaren och även om det inte blev vi så är jag så glad för att han fick mig att känna vad jag kan ge till en annan person.

Den 22:a Juni detta år förändrades mitt liv, min älskade son lades på mitt bröst och jag kände direkt en sådan kärlek som jag inte trodde var möjlig att känna. En kärlek så stark så det inte går att sätta ord på det, det kan bara kännas med hjärtat. Äntligen var du här, du som kom att förändra mitt och din pappas liv föralltid. En blandning av oss båda skulle få göra avtryck i denna värld. Med oss på din resa kommer vi alltid att finnas vid din sida, göra allt för att du alltid ska vara lycklig. Dig älskar vi mest av allt, vår egna lilla människa som fyller vårt liv med så mycket kärlek och glädje.

Gillar

Kommentarer

bolander
bolander,
Vad kul intiativ att samla ihop historier sådär och lägga upp! Det var verkligen mysigt och feelgood att läsa <3 Jag önskar att det var jag hade kommit på en så bra idé, haha<3 nouw.com/bolander
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Vilka underbar minnen från åt 2017! Hoppas att nästa år blir lika underbart fylld med.spännande händelser och saker som förgyller livet! Gott nytt år på er! 😍😍 // Petra Elisabeth nouw.com/petraelisabeth
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229