Inställda planer 


Imorgon skulle jag och Max ha en gemensam Halloween-dagsfest för våra vänner. Vi hade planerat den festen i månader och i efterhand så var det kanske en aning naivt, att ens våga sig på att planera en fest i dessa tider. Men vi hade anpassat den efter mycket restriktioner. Så den skulle vara "safe". Sittande lunch osv.

Men efter igår pratade jag & Max och jag var väldigt tydlig med att jag ville ställa in festen. Så det gjorde vi. Såklart segt för vi lagt mycket tid & pengar på den, men det var inte värt det. Jag fick ett wake-up-call igår efter de nya restriktionerna och det är nog fler än jag som behövde det! Stockholm är långt ifrån Corona-säkert. Butiker är överfyllda och många restauranger likaså.

Många bekanta har fått corona denna vecka som varit och jag är livrädd över att få det igen. Främst för att jag inte kan vara borta så länge från jobbet igen, då jag jobbar själv med mitt bolag. Sedan är jag också rädd över att Max ska få det igen, då han var riktigt dålig sist. Jag är räddare nu än vad jag var i våras. Var i en butik tidigare i veckan och typ kutade därifrån, för jag fick halvt panik av all trängsel.

Jag tänker lite att ju mer försiktiga vi är, desto snabbare kan detta vara över? Hoppas ni alla tar hand om er och varje morgon känner efter hur ni mår. Så vi kan minska smittspridningen igen. Ingen är perfekt, inte jag heller. Men gårdagen fick mig att vakna till.Gillar

Kommentarer

Jenny
,

Så glad att det ÄNTLIGEN är en influenser som lyfter detta. Ni når ut till så många och att ni visar att ni tar det på allvar tror jag gör jättemycket. Även om det enligt mig är lite sent så är det så jäkla bra att du lyfter det. Hoppas fler följer efter. Älskar för övrigt din blogg och att följa det du gör!

elinskoglund
elinskoglund ,

Tack för din kommentar! Kram på dig

nouw.com/elinskoglund
louise
,

Håller med Jenny! Känns väldigt bra att du skrev detta inlägget Elin, du föregår med ett bra exempel. Många säger att influencers inte ska behöva känna att de har ansvar men når man ut till många tycker jag att man till viss del faktiskt har det. Jag skulle också gått på en middag idag men har lämnat återbud, vilket känns som en självklarhet att stanna hemma istället.

Kram

Sara
,

Kul att du har förstått det denna gång och inte drar till alperna igen 😊

elinskoglund
elinskoglund ,

Nödvändig kommentar 👍🏻

nouw.com/elinskoglund
Maria
,

Håller med föregående kommentar! Så bra att du lyfter detta! Har känt mig så stressad av att man ser många influencers gå på event, kramas, gå på middagar, ha större fester, gå på nattklubb o jobba från sina kontor osv. Medan mitt jobb fortf har distansjobb får max vara på kontoret en dag/v o är försiktig överlag o ganska orolig så känns det som att vissa bloggare levt i en helt annan verklighet på sistone. Så tack för detta inlägg! Håller tummarna ni förblir friska! Stor kram!

elinskoglund
elinskoglund ,

Hej, tack för din kommentar. Tyckte oxå det kändes viktigt att ta upp! Ja det där med nattklubb förstår jag inte. Har inte ens något sug efter det... Men samtidigt så tycker jag det är fel att nattklubbarna får ha öppet, men ingen ska få gå dit (?). Tycker regeringen borde sätta förbud på vissa saker men givetvis ska vi också som människor ta vårt ansvar. Svår situation helt enkelt - men det var bra med tydligare restriktioner igen så att vi förhoppningsvis kan få stopp på smittan snart 🥵👏🏻

nouw.com/elinskoglund
Mia
,

Ja precis det är skevt, men ja man får/fick gå till nattklubb men igen verkade mån att hålla avstånd eller följa regler som finns om hur man ska hålla nattklubbarna öppet, hade varit bra om det hölls under mer smittsäkra former än vad någon gjorde. Aja, förstår din poäng! Kram 😊

Jovana
Jovana,

Har Corona just nu och det är ingen kul grej ☹️. Vi har varit jätteförsiktiga då jag är i riskgrupp. Jobb - hem - jobb - hem men lyckades ändå få det. Det är som en förkylning ggr 1000. Tycker det är så skönt att se att ni tar ansvar 🙏🏼. Hoppas fler vågar öppna upp sig, ta ansvar och visa att man ska ta ansvar! 🤗

nouw.com/jovana
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,

Jag tycker att det var rätt beslut att ställa in festen!! <3

nouw.com/lindaviktoriaaa
amaliev
amaliev,

Var en tøff beslutning av dere da! Er ikke alle dessverre som tenker som dere! Gir dere en god klapp på skuldra!♥️🥰

nouw.com/amaliev