Inredningstips: 5 snygga soffbord

Innehåller affiliate-länkar


Tips 1: Jag drömmer på riktigt om detta soffbord ifrån Nordiska Galleriet. Det är så jävulskt fint och jag har aldrig sett någon som har det hemma hos sig tidigare.


Som ni ser är detta bord i ek och jag älskar ju ek. Vill ha ett ek-kök i nästa lägenhet och det är bestämt sedan länge. Nordiska Galleriet har just nu rea på alla soff/sidobord. Tips för dig som vill förnya hemmet lite.

Klick för att komma till detta bord.


Tips 2: Ni har säkerligen sett detta bord tidigare men jag tröttnar aldrig på det. Vi står faktiskt i valet och kvalet att ha detta bord eller det ovan. Detta bord ifrån Gubi är otroligt klassiskt och skulle verkligen smälta in i vårt hem. Det andra bordet blir mer något som "lyfter" vårt vardagsrum. Svårt det där.

Klick för att komma till detta bord.


Tips 3: Ett sånt här enkelt bord i mörkt trä, så stilrent. Speciellt när man har vita väggar! Jag älskar tanken på att ha möbler i mitt hem, som jag aldrig tidigare sett någon ha hemma hos sig.

Klick för detta Coffe Table.


Tips 4: Låga soffbord!!!! Jag tycker det ser så lyxigt ut. Kan lätt tänka mig detta i nästa lägenheten om vi skulle ha plats för två soffor mittemot varandra.

Klick klick klick!


Tips 5: Sist men inte minst kommer detta bord. Det enda jag är allergisk mot med dessa bord är att de samlar damm längst ner. Men tycker ändå det är så fruktansvärt snyggt så kan vara värt det! Som sagt, rea på alla bord hos Nordiska Galleriet. Om det är någon gång du ska köpa ett dyrare soffbord, så gör det nu med lite rea haha.

Klick för detta.

Gillar

Kommentarer

helenenordvik
helenenordvik,
wow! 😊 råfint!
nouw.com/helenenordvik
Corre
Corre,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229