INredning:Min piffiga säng

Inlägg i samarbete med Smimpy

Min säng och mitt lilla hjärta i min lägenhet. När man bor i en etta så är det viktigt att "inreda" sängen för att få det att kännas städat. En utav mina största besattheter är lakan, kuddar och filtar. Jag har ju en stor kartong i min källare med olika kuddar som jag byter ut med i min soffa till exempelvis. Mitt skåp för påslakan i lägenheten är bara sjukt, haha.

Men nu har jag hittat lite nya favoriter som ni ser. Jag gillar ju att min lägenhet går i neutrala toner och har länge letat efter ett överkast - denna tycker jag blev SÅ fin! Det är inget riktigt överkast utan mer som en filt, men jag tycker den ger ett väldigt stilrent och varmt intryck.

Många tycker linnelakan är obekvämt att sova i men dessa är någon slags blandning. De ser ut som linnelakan men är rätt mjuka i materialet. Så man får helt enkelt det bästa av båda världar (dock älskar jag hårda linnelakan också haha!). Sedan valde jag att piffa till det med min nya fluffkudde, så gosigt.

Allt detta kan ni hitta i min shop och den hittar ni här! Jag säljer även lite andra inredningsfavoriter i min shop, så kika och kolla i den vetja!


Gillar

Kommentarer

thelifeoflinn
thelifeoflinn,
Så cleant och mysigt!nouw.com/thelifeoflinn
rakeles
rakeles,
Sängen kan verkligen göra en skillnad i rummet, gud så fint det blev!nouw.com/rakeles
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229