idag ägde jag på banan + en gång var jag en fjortis

Yeeees, krossade carro på badmintonen idag. Fattar ni hur SKÖNT det känns eller? Hon brukar alltid vinna med något poäng, men idag tog jag hem segern med många vunna set. Jag älskar att spela badminton och när jag var liten slutade jag och började typ 4-5 gånger? Helt absurt, men så var det. Gissa om mina föräldrar tyckte jag var jobbig, haha. Idag spelar jag lite då och då för att det är kul och bra träning.
Såå, imorgon är det valborg. Vad innebär det då? Antar fest för de flesta. När jag var fjortis (och liten för den delen) var typ min högsta önskan att få fira valborg i slottskogen och smutta på en cider. Tack mamma för att du inte lät mig, hade antagligen gjort bort mig och blivit fjortisfull… Vet inte hur det är nu för tiden på valborg där men när jag var liten så var det där alla fjortisar hängde och de lite ”äldre” och lite ”coolare”. Antar dock att tiden har ändrats!
Obs, jag var aldrig en jätte fjortis… Visst jag var trotsig mot mina föräldrar ibland men har alltid haft mycket respekt för dem så ljög inte speciellt mycket. Och det värsta jag gjorde mot dem var väl när jag tog hål i naveln utan tillåtelse (viktigt att veta: fick verkligen inte ta hål i naveln, diskussionen hade vart uppe i flera månader). Jag hängde aldrig i nordstan. Sminkade aldrig mig cp mycket. Jag var runt 13 år när detta höll på så jag var ingen som ”låg” med en massa killar, som de extrema fjortisarna gjorde. Ja menar, jag visste knappt vad sex var då. Men obs, tyckte uppmärksamhet var kul & att tuppera håret var ganska kul. Mitt hår la sig dock alltid snabbt, oavsett hur mycket hårsprey jag tog i det så det där funkade typ aldrig… Men iaf, ville inte att ni skulle få bilden att jag var nordstans största jävla fjorre/orre.
Haha, varför e jag på sånt skriv humör idag? Öppnar upp mig lite för mkt. ”Fjorreperioden” är ju egenligen hemlig och gömd i mitt förflutna… När jag ändå håller på kan jag visa en bild ifrån dana cup i Danmark. Lite ironiskt att jag tog upp det med killar med tanke på att det var de enda vi snacka om på dana cup, lol… Iaf alla va jätte hype i killen med brunt hår och svarta byxor. Sen kom han och frågade efter mitt nummer, och jag hade hybris och blev kär. Har han fortfarande på facebook, orkar inte.. Haha. Kan ni se mig förresten? Smal, brun, jätte blond och en ”björnen” håller en arm runt mig. Hoho..

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229