Hi from Barcelona


Hej från Barcelona!

Alltså jag har ju en tendens att hitta något charmigt i varje stad jag besöker. Typ farligt för mig att resa runt så mycket? Vill liksom flytta till alla ställen jag besöker, haha. Iaf, älskar denna stad, alltså jag vet inte om det är för att alla träd är gröna, vindarna är varma eller för att spanjorerna är så snygga. Eller en kombination av alltihop.

I vilket fall - det kommer upp en härlig vlogg härifrån på min kanal i veckan. Så där får ni se allt jag gjort. Men igår kom jag fram hit vid 12 kanske och då åkte jag direkt till Hunkemöllers fashion show, sedan blev det mingel och på kvällen käkade gänget middag på hotell W (som typ är Barcelonas mecka känns det som). Mycket trevligt!

Idag har jag jobbat med min lilla dator, promenerat runt i staden och sitter just nu på flygplatsen. Kommer hem till Stockholm för vid midnatt, så vi får höras igen imorgon. Puss på er!


Byxor från Anine Bing / Tröja från Twist & Tango

Gillar

Kommentarer

ffannyolsson
ffannyolsson,
alltid lika fin!nouw.com/ffannyolsson
isabylund
isabylund,
haha same here, alla nya ställen är liksom "bäääästa jag varit på" 😉 Du ser så himla fräsch och lycklig ut på bilden alltså, så fint <3nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229