här jag kan andas ut

På landet, fisk på tallriken, ett (eller två) glas vin & let's dance på tv. Går det att bli mer avkopplad? Min kväll har hittills varit helt underbar. Jag hade en jätte rolig eftermiddag på jobbet också. Fixade inbjudning till ett event för Nattstads toppbloggare som ska hållas snart. Kenneth hjälpte mig därför att lära mig lite mer photoshop, tycker verkligen det är roligt. Mamma och pappa hämtade sedan mig så körde vi ut till landet.

Jag har inte varit här sedan i början av december och det är dåligt. Jag vet verkligen hur bra jag mår av att vara här men slösar istället bort mina helger på skitsaker. Som att gå ut. Ibland kan jag ha riktigt roligt när jag går ut, men ibland kan jag också ha riktigt tråkigt. Bli för full. Bli ledsen. Slösa för mycket pengar. Sedan har jag en tendens att gå ut för att försöka bli glad. Man ska aldrig gå ut när sinnesstämningen är sne, utan bara när man är glad - för att stärka den känslan. Min utgångar leder ofta till = Brutal sängliggandes ångest dagen efter. Någon som känner igen sig? De senaste ångesttankarna har vart för att jag haft jätte mycket i skolan och vet att jag inte har lust att plugga när jag är bakfull.

Nej, nu släpper vi det. Har det bara bra här. I framtiden ska jag endast gå ut för att försöka mina lyckokänslor! Ps, har faktiskt haft ett par riktigt roliga utgångar de senaste... Ville bara klargöra det.

Nu blir det att redigera outfit bilder Linny tog på mig förut. Chaio!

Gillar

Kommentarer

Guest
Guest,
vad brukar du ha på dig för skor när du är ute på krogen nu när det är lite kallare ute? börjar få en aning panik, ska nämligen ut för första gången imorgon. sen är jag väldigt lång också så klackar känns inte så aktuellt.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229