Göteborg ger mig energi


Jag har vart några dagar i Göteborg nu. Jag har lovat mig själv att åka hit mer, för att klara av Stockholm i längden. Kan erkänna att jag har börjat längta tillbaks till Göteborg. Kommer inte flytta hit på massa år, men längre fram. Ser framför mig att skapa familjeliv här, även fast det är en bit bort om man säger så.

I fredags så tog jag en AW med Linn och Klara på Teaterkällaren. Hade tidigare vart på ansiktsbehandling och sedan på massage. Så var aningen mör och det blev en tidig kväll. Men så mysigt att träffa Linn igen!I lördags så drog jag med mig min storebror till badmintonhallen där vi bor. Jag har spelat badminton under hela min uppväxt, men nu var det ett par år sedan. Jag har alltid tyckt det vart väldigt kul och har väl även tyckt jag har någon slags talang inom sporten. Men kan väl säga såhär, att min bror körde SLUT på mig. Han är extremt duktig... Så jag sprang runt som en idiot på planen. Jag har så j*vla mycket träningsvärk nu två dagar senare att jag knappt kan röra mig. Vi spelade nästan 2 timmar! Men SHIT vad kul det var. Önskar att jag hade någon jag kunde spela med i Stockholm?!

På kvällen mötte jag upp en vän på restaurangen Spisa. Vi drack bubbel och tittade på snön som föll utanför fönstret. Så mysigt alltså. Jag längtar till jul nu! Har dock inga bilder ifrån kvällen.


På söndagen så ringde Malin mig och frågade om vi skulle hänga, det ville jag såklart. Vi ska ju åka till Cervinia vecka 5, och jag behöver nya skidor. Så det blev att åka och kolla på det. Har en aning om vad jag vill ha nu men kommer nog köpa skidorna i Stockholm.


Sedan åkte vi och käkade pizza på Kungs. Nej men ni skulle bara veta. Det var så gott. Kebabpizza med SÅS! Seriöst, äter aldrig pizza i Stockholm och är aldrig sugen på det konstigt nog. Men igår var det extremt gott.

Efter det körde vi min syster till Hovås och påvägen tillbaks köpte vi kaffe och gick längst vattnet. Det var iskallt, men mysigt ändå.


Vi var så frusna så när vi kom hem till mig så vi hoppade i jacuzzin. Den är verkligen helt magisk. Tror vi badade i nästan 2 timmar? Lyssnade musik, pratade om allt och bara njöt. Denna helg i Göteborg har gett mig väldigt mycket energi och har haft en paus ifrån min ångest vilket är väldigt skönt. Jag känner nu att det är viktigt för mig att byta miljö emellanåt.

Sedan åt jag och familjen köttbullar, potatis och brunsås till middag. Kollade Springfloden och somnade sedan gott. Underbar söndag! Nu jobbar jag ifrån kontoret i Göteborg och i eftermiddag åker jag tillbaks till Stockholm. Hoppas ni haft en härlig helg.

Gillar

Kommentarer

RebeccaTilda
RebeccaTilda,
Göteborg e så fint!nouw.com/rebeccatilda
gabriellamadeleine
gabriellamadeleine,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229