En sommarlunch

Bilder lånade av gullisen Lovisa.


Wow. Idag var jag på en sådan fantastisk lunch på Rosendals Trädgård som Softgoat och Clarins höll i. Idag var det den varmaste dagen någonsin i Stockholm, i princip. Typ 35 grader (skojar inte haha) så när jag promenerade bort dit blev jag en aning varm. Men svalkade mig med lemonad och en helt magisk lunch på plats.

Jag går inte alls på lika mycket events längre och det handlar bara om att jag inte hinner. Därför blir man mer selektiv på vilka man går på, men detta event ville jag verkligen till. Det var otroligt genuint och tjejerna som styrde upp det var så goa och fina. Tack snälla ni för idag! Jag fick med mig en sådan himla härlig tröja ifrån Softgoat och massvis med solkräm ifrån Clarins. Perfekt inför sommarens alla resor.

Efter lunchen åkte jag och jobbade tills ungefär 18.30 tiden, då bestämde jag mig för att ge mig ut på ännu en springtur längst Kungsholmen. Det är min nya favoritsyssla. Kan inte förstå att jag inte gjort det innan! Det är terapi för själen att springa där längst vattnet.Gillar

Kommentarer

mariereierth
mariereierth,
emmafelsing
emmafelsing,
Sååå fina!!nouw.com/emmafelsing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229