En lugn Valborg

Saknar tiderna här på Bali med dig @Josefineeriksson. Längtar verkligen tillbaks till alla juicer och rödvinskvällar. Men hej hörni! Hoppas att ni har haft en grym dag. Jag har verkligen tagit det lugnt denna helg. Igår var jag bara hemma med ett avbrott på gymmet. Sedan åt jag middag hemma hos Ellinor. Somnade innan midnatt och vaknade upp utvilad vid 10 imorse.

Denna dag har vart rätt lik, bara att jag haft otroligt mycket mer energi. Vart på gymmet och känner att jag börjat få in en rutin där nu. Påväg hem svängde jag förbi Granit och shoppade lite inredning. När jag kom hem städade jag och tog ett långt bad. Nu är klockan 17 och jag har rensat min mail. Känner mig så galet lättad!

Ska bara fixa sista räkningarna för snart kommer min Malin hit. Hon kommer hela vägen från Göteborg. Vi ska dricka bubbel och bara ha det så mysigt ikväll. Blev en lugn Valborg i år - men ganska härligt det med!

Gillar

Kommentarer

Josefin
Josefin,
Hej! Hur går det med din behandling av Acnatac? Jag kör också nu och tycker att jag ser skillnad bara på knappt en vecka! 😃
BLOG_of_FOODCRAFT
BLOG_of_FOODCRAFT,
Bali är så mysigt - längtar tillbaka när jag ser bilderna tihi!nouw.com/blog_of_foodcraft
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229