En känslosam dag

Igår var det mormors begravning. Det kanske räcker med att säga att det var riktigt jobbigt. Otroligt sorgligt. Hon har vart en väldigt stor del av mitt liv och jag är för evigt tacksam över allt hon gjort för mig under mina 22 år. Hon är en förebild och jag saknar henne varje dag hon inte är med oss längre. Försöker bearbeta sorgen och saknaden <3

Efter begravningen så tog jag tåget tillbaks till Stockholm. Lyssnade musik hela vägen och tänkte på mormor. När jag kom fram åkte jag direkt hem till @pdotter. Hon kramade om mig och sa att hon hade en liten överraskning för mig. Jag tog på mig kappan igen och vi gick ner på hennes gata, sedan helt plötsligt stannade hon till och sa "hit ska vi!". Hon hade bokat bord på ett Italiensk hak som var exakt det jag behövde. Hon hade planerat en dejt för oss. Sådan fantastisk vän. Vi åt magisk mat, drack ett glas rödvin och bara pratade djupt om livet. Blir verkligen gråtfärdig, så tacksam över att ha henne i mitt liv.

Sedan somnade jag på kudden vid midnatt och vaknade upp idag 06.20. Väldigt knäppt att vakna så tidigt. Dagens planer är bara att hänga med Ellinor och hennes Philip. Mysig och lugn lördag. Kram på er!

Gillar

Kommentarer

rakeles
rakeles,
ErikasWorld
ErikasWorld,
Vad härligt att du har en sådan bra vän som Ellinor!nouw.com/erikasworld
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229