En idyllisk dag på Västkusten

Innehåller affiliate-länkar

Skjortan är gammal från BikBok / Shorts från Levis, klick!

Hej på er gänget. Man känner ju att sommaren är här och jag försöker medvetet att varva ner lite. Därav mindre uppdatering här. Men jag mår bra ändå! Förutom mitt illamående som vägrar lämna mig. Jag får panik av att må så illa dygnet runt - kan liksom inte ens äta mat. Har ni tips på hur man får bort detta?

Igår så tog jag morgonflyget till Göteborg för att ha sommarkickoff med jobbet. Vi käkade en lunch på kontoret och sedan tog vi bilarna till Marstrand. Alltså lugnet i kroppen av att vara ute på Västkusten. Vill aldrig åka härifrån.

En del av Nouw-gänget som jobbar ifrån Sverige!

Vi satt här i kanske 30-40 min och väntade på ribb-båten som skulle hämta upp oss. Det var så magiskt att bara sitta där i solen och njuta. Gårdagens väder var bara sjukt - typ 30 grader och vindstilla?

Detta var första gången jag åkte ribb och det var SÅ kul. Vi stannade på tre stopp och körde 3-kamp. Man får sådan frihetskänsla när man åker snabbt på havet. Jag har ju blivit en rädd person de senaste men kände mig väldigt trygg på denna båt.

Tänk att Sverige är såhär fint.

Och tänk att du är min vän OCH kollega @tessb. Glädjespridare med varmaste hjärtat <3

Vårt sista stopp var så fint! Titta bara!

Här var tävlingen att fiska krabbor. Haha, fångade absolut noll st. Men det var mysigt att doppa fötterna i havet. Jag var så badsugen men badkläder hade man glömt.

Sedan gick vi upp i denna fyr. Det var många trappsteg ska jag säga er.

Reza höll sig på insidan. Höjdskräck är ändå sjukt, att benen typ börjar skaka och sånt. Jag är verkligen inte höjdrädd och har typ aldrig varit. Det är kul när killar är höjdrädda som annars är så coola och lugna, haha. Pik Reza <3

Utsikten. Havet glittrade och det var så varmt och skönt i luften.

Jag har fått denna fråga tusen gånger efter igår (har svarat på den innan) men mina solglasögon är ifrån Anine Bing. / My sunglasses are from Anine Bing!

Här på bilden ser mig mig, Tess och Frida. Vi avnjöt en liten öl uppe på fyren, snacka om idyll.

Sedan tog vi ribben tillbaks till Marstrand och käkade en grym middag på Wärdshuset. Deras räkmacka är att rekommendera!

Jag och Tess delade dock så att vi skulle kunna få lite av torsken också. Perfekt grej att dela på måltider. Det var faktiskt Klara som lärde mig det när vi backpackande i Asien, jag hatade att göra det innan. Men hon i princip tvingade mig att börja dela så det blev som våran grej. Sedan började jag älska det.

Vid 21-22 tog vi taxi in till stan igen. Tusen tack bäst jobbet för denna dag. Så himla perfekt dag och avslutning innan sommaren.

Idag är det fredag och jag hade massa planer. Men mer om det i ett annat inlägg för har gått och blivit sjuk igen så exakt allt man planerat i helgen har ställts in. Jaja. Puss och kram på er!


Gillar

Kommentarer

Erika
Erika,
Kanske någon form av magkatarr? Testa omeprazol/novaluzid och se om det hjälper.
sweetwords
sweetwords,
oHH SÅ fint och kul att jobba med nouw. Vart är ni? Ser ut som Smögen =Dnouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229