DUBAI – RÖDA KINDER OCH EN FRÄKNIG NÄSA

Hej kära bloggen, sitter här live ifrån Dubbe och bloggar.

Har faktiskt försökt blogga tidigare i veckan via min telefon men det krånglade. Iaf, det spelar ingen roll för nu bloggar jag och det är det enda som räknas.

Allt bra med er? Hörde att det var typ storm i Göteborg, tycker verkligen synd om er som är hemma. Här är det helt underbart med över 30 grader varje dag och strålande sol. Var dock lite sandstorm på eftermiddagen i Måndags men annars är allt perfekt. Kom fram i Söndags eftermiddag för planet var försenat i Istanbul i 6 timmar. Inte en rolig natt om man säger så. Därav, vår resa blir mycket kortare. Missade hela Lördagen samt nästan hela söndagen. Sen är väl inte allt helt perfekt här, men vill inte ta upp det på bloggen.

Igår så var vi på stranden och jag älskar det. Attt ligga där på en solstol och kolla runt på allt folk är så sjukt underhållande tycker jag. Jag har inga problem med att underhålla mig så länge jag har sol runt omkring mig, det är skönt. Dock så gillar mina syskon mer poolen för att det inte är ”gris varmt” där som min bror säger.

Jag gillar Dubai och värmen, staden är cool. Dock så har jag mycket åsikter om alla kvinnor som är täckta i svarta tyger, man ser endast deras ögon. Så håller de deras man i handen som går klädd i vanliga kläder. Kvinnorna måste gömma sig, men männen får lira runt hur dem vill. Har SÅ mycket åsikter om det, ska typ ta upp det i ett enskilt inlägg. Annars kommer detta inlägg bli för långt…

Iaf, idag så har brodern & papsi och spelat golf. Så jag och Olivia har legat vi poolen och gottat oss hela dagen med smoothies och lunch serverad till solstolen, livet.

Nu ska jag skypa med min kära pojkvän & inatt kommet mamsi till oss. Har saknat henne så mycket.

Kram på er alla

/ Tjejen med fräknar på näsan

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229