dagen innan nyår

Hej babys, allt bra? Min dag har varit SÅ himla bra. Den började med att vakna upp bredvid personen som ger en fjärilar i magen. När man vart borta ifrån varandra ett tag kommer den här nyförälskelsen fram igen. Det är den känslan man lever för. Den är den känslan som gör att kärleken är värd att kämpa för, även om det gör ont och är jobbigt ibland. Vi har våra ups and downs, men vet ni vad? Vi älskar varandra så mycket och livet hade vart så grått utan honom.

I vilket fall. Vid 11 tiden åkte jag hem för H skulle jobba. Fixade mig och åkte sedan in till stan för att möta upp min vän Elin. Finaste. Hon gör mig varm i hjärtat på riktigt. Vi besökte yoghurtbar & snackade i någon timme. Sedan tog jag vagnen in till city och köpte 3 klänningar på zara's rea, provade ingen i butik och alla var super snygga. Promise att jag visar bild imorgon! Kände mig lite smått rik för jag inte använt mitt kort på flera veckor. Blogglönen och studeibidraget har ju kommit. Grymt! Efter det mötte jag upp babe 2, Patricia. Vi satte oss på condeco och jag beställde en STOR kaffe och macka. Vi tjöta i flera timmar och planerade morgondagen. 

NU är jag hemma. Ätit, kollat OTH och spanar in bubblet som står på skrivbordet. Är SÅ taggad på nyår imorgon. Berättar lite mer imorgon! Nu ska jag surfa runt lite. Är fortfarande jetlagged och trött som ett as. Men men. Puss!

Gillar

Kommentarer

Almykj
Almykj,
vilken fin blogg du har! :)nouw.com/almykj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229