Coldplay, gåshud & Göteborg

Det finns inte mycket finare saker än solsken i Göteborg. Göteborg under sommaren. Hur mycket jag än älskar Stockholm så kommer denna stad alltid att ha mitt hjärta. Det är här jag vill bo när jag får familj.

Denna utsikt är ifrån Nouws kontor i Göteborg och vår lilla balkong är helt fantastisk.

Mina kollegor tog cykeln till Fiskekyrkan och köpte skaldjurssallad till mig. Det var väldigt trevligt att sitta där i solen en timme. Vårt kontor i Stockholm är just nu i en källarlokal, vi kallar den grottan nu på sommaren haha. Så lite trevligare att ha denna utsikt denna tid på året.

En liten galopp också, det har ju ingen dött av.

Jag hade på mig mina nya sneakers från Adidas, levis jeans och en somrig topp.

Efter jobbet mötte jag upp min älskling @Josefineeriksson på Teaterkällaren. Vi åt middag och snackade ikapp. Har saknat henne så mycket och längtar tills hon flyttar upp till storstaden och mig <3

Teaterkällaren hade sin sista dag igår för sommaren. Nu går de på 2 månader långt sommarlov och kommer sakna den där källaren och den där killen! Måns är sådan stjärna. Proffs på det han gör. Geniun. Härlig. Snäll.

Tack för att NI finns här i Göteborg.

Och sedan var det dags för Coldplay. Gåshud genom hela konserten. Vilken jävla stjärna han är alltså. Sättet han får igång publiken, allt som händer och hela stämningen bara.

På toppen av i:et sjöng han "Känn Ingen Sorg För Mig i Göteborg" och publiken skrek med. Efter showen sov jag hemma hos Jossan och vi kollade sista avsnittet av Skam. Grät en skvätt eller tusen.

Denna konsert kickade utan tvekan igång sommaren på riktigt. Tack tjejen för en helt underbar kväll <3


Gillar

Kommentarer

Erika
Erika,
Den sista bilden är ju så härlig!eriikasworld.blogspot.com
matilda
matilda,
Vart är armbandet med halvmånen ifrån?? <3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229