Clean Eau Fraiche - Exklusivt på H&M

I samarbete med Clean

Som ni vet är jag ambassadör för märket Clean. De har nu lanserat sina nya Body Splash dofter "Clean eau Fraiche" som säljs exklusivt på H&M. Dessa dofter är väldigt lekfulla och härliga. Jag använder alla dofter till olika tillfällen - vilket jag tycker passar mig perfekt. Det känns allmänt omodernt att endast ha en doft nuförtiden? Rätta mig om jag har fel, hehe. Jag tycker man ska fylla hela sitt badrumsskåp med olika parfymer. När jag går till jobbet vill jag dofta på ett sätt, när jag går på middag med mina vänner på ett sätt, på dejt på ett sätt och när jag ska sova på ett annat sätt. Hänger ni med?

Men I get it. Det är dyrt att fylla ett helt badrumsskåp med parfymer. Det härliga med Clean är att man faktiskt kan blanda alla olika dofter, för att skapa sin egna signaturdoft. Rain Pear och Vanilla Skin är såååå goda att blanda med varandra tycker jag. Tips!

Kort om vad ”layering" är. Alla Cleans dofter är linjära och det innebär att doften inte förändras med tid. Alla har ju en doft som förändras under dagens gång. Cleans dofter förblir så du upplever de vid appliceringsögonblicket. Det gör att du kan blanda Cleans parfymer för att skapa din egna unika doft! Men såklart kan du även ha de på tu man hand.

En av mina favoriter ifrån den nya kollektionen är Lavender doften, som ni ser ovan. När jag tränat och sedan duschat på kvällen brukar jag spraya på mig den. På något sätt gör den en lugn och redo för att sova, så mysigt.

Dessa härliga dofter kostar endat 399 kr och är 175ml. Så du får väldigt mycket för pengarna! Så spring och köp på närmsta H&M om ni är sugna på att införskaffa er lite nya dofter nu till vintern. Ps, perfekt och prisvärd julklapp också!


Gillar

Kommentarer

lindawallin
lindawallin,
Åhhh önskar jag kunde känna doften via telefonen, haha 😍 nouw.com/lindawallin
Elin
Elin,
Hej! Vet du om de kommer säljas online också? 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229