Att lära sig vara uttråkad

Byxdress ifrån Rails

Nu är jag inne i ett sådant jobbigt läge här på landet. Jag är inte rastlös utan mer väldigt uttråkad. Jag är så ovan med att ta det lugnt i längre perioder och det är ju något jag ska lära mig nu. Lära mig att leva i ett lugnare tempo.

Jag går upp på morgonen efter att ha sovit kanske i snitt 10 timmar. Äter frukost, pratar med mina föräldrar och dricker 2 koppar kaffe. Sedan beroende på vädret så ligger jag och solar/badar/åker ut på havet eller kollar serier hela dagen. Vid 6-7 går jag ut på min dagliga runda i skogen, jag går/springer kanske 1 mil. Sedan kommer jag hem och duschar, äter middag och kollar någon film. Sedan somnar jag helt dödstrött vid midnatt. Alltså min trötthet är nog den som är mest påtagligt just nu. Känns som jag kan sova mig igenom hela dagen, varje dag. Men ja - mer spännande än så är inte mina dagar här. Det är ju det som är tanken, att jag inte ska göra något alls egentligen förutom följa en enkel rutin. Sova, äta mat, träna och repeat. Det ska va lätt att leva, typ så.

Men lite positivt! Jag har börjat känna mig mer glad och som mig själv de senaste dagarna, vilket är väldigt skönt. Känner mig lättare när jag vaknar på morgonen och har mindre ångest generellt. Nu har jag snart vart hemma från jobbet i 3 veckor, det känns som dessa veckor har gått så himla snabbt. Jag tar fortfarande dag för dag. Det sköna här är att det verkligen inte finns något som kan stressa upp en.

På fredag kommer min kompis Carro hit och det ska bli så himla mysigt. Hon ska vara hos mig i ett dygn. Om det blir bra väder ska jag ta med henne till min favoritö så ska vi bada hela dagen.

Kram på er och hoppas ni mår bra <3


Gillar

Kommentarer

lovanorlund
lovanorlund,
Be_Creative
Be_Creative,
Loce your tan and that beautiful playsuit ! ♥nouw.com/be_creative
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229