är taggad på denna dag

Nu

Alltså gårdagen (!) älskar att fylla år. Kvällen avslutades med en god kött bit och ett glas rött. Inte för att jag gillar rött vin speciellt mycket. Men det är vuxet och jag håller på att lära mig. Hehe. Denna dag kommer bli så extremt grym. Jag slutar skolan tidigt och då ska jag raka vägen hem. Fixa i ordning med all mat osv. Det är lite jobb att fixa inför middag men fasen vad värt när alla vänner är här. Min buss går alldeles strax och jag känner mig superstressad, på ett positivt sätt. Ser ni min nya skjorta elleeeer? Den är så jäkla nice och jag vill bo i den. Fick den av min familj igår. Ska visa upp alla presenter imorgon eller nått. 

Alla blogginlägg jag skulle skrivit igår förskjuts. Så nagel-inlägget kommer förmodligen imorgon eller söndag. Sedan sista frågestundsdelen kommer imorgon. Puss!

Gillar

Kommentarer

Guest
Guest,
Hej! Måste fråga dig om din åsikt, tycker du är en smart tjej & stor förebild så vill höra ditt svar ang detta. Det här med ålders skillnad i förhållande, vart går gränsen & tycker du det är rätt att sätta en ålder på vem man ska få falla för?
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229