affordable art: poppy posters

I samarbete med Poppy Posters "ELIN30" ger dig 30% rabatt.

SPLASH är en av mina favoriter. Klicka här för att komma till den! Den är ifrån en modeplåtning på 90-talet.


Alla förtjänar att kunna ha fin konst i sitt hem, oavsett vilket inkomst man sitter på. Poppy Posters skapades för att man ville börja producera affordable art. Högkvalitativ konst i poster-format. Två av grundarna i Poppy Posters är proffsfotografer och har ett enormt arkiv med bilder de tagit genom åren. De var trötta på att all denna vackra fotokonst aldrig fick se dagsljus. Poppy Posters är till för alla som vill pigga upp sitt hem med riktigt snygg konst.

Något som skiljer oss, Poppy Posters, ifrån andra företag som är liknande är att vi har fotat alla bilder. Vi sitter på allt material och allt som finns att köpa har en enskild unik historia.Något jag har insett efter att jag blivit partner i detta bolag är att man kan ha posters prick överallt i sitt hem? Med tanke på det vänliga priset så kan man även införskaffa sig flera stycken. Man kan byta motiven efter årstid och humör. Vi säljer ramar i vitt, svart och ek. Jag gillar att blanda ramarna och köra lite olika.

Jag tokälskar denna poster nedan. Kanske för att jag älskar att åka skidor. Detta är ett sådant motiv jag vill ha på min vägg under vinterperioden. Som sagt - eftersom att priset är så bra kan man byta ut motiven efter humör och årstid. Under bilden kommer en historia om just denna poster!

SILVER

"Denna bild var en del i en serie fotografier tagna i Chamonix för en amerikansk modetidning där vi mixade bilder av naturen och modellen som var spansk. Fotomodellen var känd för sin maskulina tuffa look, (han har numera över 2 miljoner följare på Instagram och varit med i flertalet stora filmer som skådis) men han hade aldrig varit i alperna förut. Det visade sig att han var väldigt höjdrädd och det blev problematiskt att ens få upp honom i bergen där vi bestämt att vi skulle ta alla bilderna. Till slut lyckades teamet som var influget ifrån NYC övertyga fotomodellen, men han var livrädd i kabinen och stod mest och blundade och höll hårt i stången i mitten av kabinen. När det till slut blev dags att fotografera honom skedde en personlighetsförändring som hette duga. Så fort kameran kom fram framträdde den supercoola tuffa killen som började posera proffsigt och bilderna blev fantastiska och hamnade bredvid Bruce Webers story i samma tidning."

DOLLHOUSE

Och denna vill jag ha på min vägg när sommaren närmar sig. Jag blir liksom härlig i kroppen när jag ser den? Detta är ett sådant motiv jag inte kan sluta titta på. Det är något speciellt med fotokonst för man kan slussas runt i tiden, av att bara titta på tavlan.

Jag är så tacksam över att få vara en del av detta bolag - för jag är omringad av så passionerade människor. Grundarna av detta företag är så otroligt duktiga och jag ser verkligen upp till dem. Jag vill ju verkligen att detta ska komma ut - vilken passion det finns i dessa bilder.

Jag hoppas just DU hittar någon eller några posters som faller dig i smaken. Med min rabattkod "ELIN30" får du 30% på hela sortimentet. Inkl ramar! Shoppas loss nu.

Gillar

Kommentarer

BelindaGoransson
BelindaGoransson,
Åh, alla var väldigt fina!!nouw.com/belindagoransson
charlottahagg
charlottahagg,
Älskar dina byxor!!! nouw.com/charlottahagg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229