5 q/a

Hej Elin! Jättebra blogg :) undrar vad du käkar för ppiller? Kram!

Jag har hormonspiral. P-piller är väldigt dåligt för kroppen med tanke på att det är så mycket hormoner. Jag åt det i ca 1 år och då var mitt humör väldigt upp och ner. Är jättenöjd med min spiral, dock förjävligt ont att sätta in och man har ont i 3 månader efter. Men nu slipper jag mens i 5 år och skyddad utan alls mycket biverkningar. Gött.

Hej elin! den jackan du beställde från sheinsde, kan du säga kort om det var värt det?

Jag kan berätta hur det gått med allt när jag fått hem den.

Du har varit i Hemsedal under vecka 7 va? Hur var det då? Är det bra skidåkning och andra ungdomar där då? Gillar verkligen din blogg Elin:):)

Japp, för två år sedan. Det är helt ok bra skidåkning, inte så mycket backar men det räckte för oss. Vi var ju där för att ha kul och man orkar inte åka så himla mycket när man väl är där. Haha, så är det alltid när man åker med kompisar. En vanlig dag var att vi var vid backen 11-3 kanske, räckte gott och väl. Vi var där ett stort gäng så vi socialiserade oss inte så mycket med andra. Tack så mycket, vad kul <3

Vad menar ni som innan? Var de dåligt mellan er?

Haha, ett förhållande som hållt i 2 år är i perfekt hela tiden. Det var inte jätte bra mellan oss innan så vår resa fick oss att inse att vi verkligen vill vara med varandra. Vi behövde bara komma bort och vara nära varandra på riktigt igen. Tror man lätt kan tappa varandra i vardagen där hemma. Tips att bara komma bort någongång ibland :)

vad exakt jobbar du med på deras kontor:)? hjälper de dig marknadsföra din blogg eller dylikt, eller "jobbar" du mer riktigt, typ med pappersarbete eller så?

Nej jag är anställd där med lön och är just nu projektledare för Nattstad Awards. Min blogg har inget med det hela att göra egentligen :) Förutom att de såg att jag hade potential genom min blogg då, hehe. Sen håller jag även på med lite andra saker där.

Gillar

Kommentarer

Guest
Guest,
Haha det är hormoner i en hormonspiral också. Det hörs på namnet ;)
Guest
Guest,
Vilka P-piller åt du? Alltså vilken sort :) Det var nog bara att du tog en sort som var fel för dig, du kunde ju ha testat flera olika :)
elinskoglund
elinskoglund,
Testat 5 olika, så nej, piller funkade inte för mig.nouw.com/elinskoglund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229