Hej igen!

Längsen jag var inne här, som vanligt...

Nu har det hunnit vara påsk, vi hade en alldeles underbar påskhelg i Hillsand med fantastiska människor, afterskoter, after pimpling osv, härliga dagar med fri bar m.m, skoterföret var verkligen kasst men det vart några mil iallafall.


Sen på påsklovet så jobbade jag de flesta dagarna och drack lite vin med Johanna på fredagen och grillade ute i Gullvik på lördagen. Så mysigt.


​Nu ska jag strax återgå till svenska lektionen och göra nåt vettigt.

Puss och hej!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • jag
  • 132 Readers

Likes

Comments

Just suttit och renskrivit en intervju med en kvinna från Afghanistan, spännande då jag inte kan läsa vad jag skrivit..

Seg i huvudet är jag också, hade skola 8-15 och sen jobb 15.30-22 igår så och som en stock i natt och försov mig naturligtvis i morse, heh.

Idag blir det engelska, samhäll, sen hem och kolla att bilen är i skick att köras till Härnösand i morgon,

ska hälsa på Andrea, Stefan och min Junior som fyller 1 år på söndag.

Längtar verkligen efter att få dra iväg en helg då det blivit så tråkiga helger här hemma på slutet.

​slänger in en bild på söndagens lyxkäk hos söderkvisten , göttans!

Likes

Comments

Godmorgon!

Har just avslutat en svenska lektion i repotageskrivande, ska skriva om en kvinna som flytt från Afghanistan till Sverige. Intressant men svårt, vi hade inte helt enkelt att förstå varandra när jag intervjuade henne men det får gå som det går.

Nu är det bara tagga om för 90 minuter historia innan det är slut för idag.


​Bilder från i söndags då jag och Frida var ute med pojkarna i finvädret :)

Likes

Comments

Goddagens

Sitter just nu och väntar på att samhällslektionen ska börja men det verkar gå ens aning trögt för läraren som fortfarande är ute och letar halva klassen trots vi började för 45 minuter sedan.. Stackars Per, kan inte vara lätt att vara lärare åt oss.. haha.

I alla fall så har Johanna och hennes mamma funderat på att åka till Amsterdam i april och jag är sugen på att hänga på, bara ekonomin tillåter.

Skulle vara grymt att få se alla kanalerna, red light district och tulpan odlingarna.. Ska sanningen fram skulle det även vara kul att få se de beryktade coffee shopsen som man hört så mycket om också haha.


Ikväll ska Johanna och lille valpen Alf som är det sötaste jag sett komma och se på tv med mig, vi har planerat vilka program vi ska se. Som riktiga jävla kärringar..haha!

Nä nu ska jag nog ta och läsa lite om exempel på droger och narkotika eftersom vi verkar börjat lektionen nu. Kan ju va bra kunskap inför Amsterdam.

Likes

Comments