Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gårdagens köp på Eurohorse!

Likes

Comments

Likes

Comments

Vårigt set Equestrian Stockholm / Marinblå Lucinda slim grip Pikeur / Härligt rosa vårjacka Uhip / Bruna Ariat Devon Pro VX

Likes

Comments

Likes

Comments

Är så sugen på att prova det här bettet från Sprenger. J hade provat det på sin som också gärna blir kort i formen och det hade hjälpt mycket. Hennes häst vågade ta stöd längre fram och verkade trivas väldigt bra på det. Ska se om jag kan låna ett innan jag köper!

Likes

Comments

Glömt skriva ner min senaste träning för L, första sedan jullovet. Det började på sämsta tänkbara sätt med en superspänd och extremt energifylld Wille plus ett stökigt ridhus med massor av folk (=tickande bomb) bockade av mig... Inte så många som trillar av när man rider fram för en dressyrträning. Jag slog mig inte så det var bara upp på hästen gen (i dubbel bemärkelse, haha...). Tydligen släppte spänningarna för träningen gick super. Vi hade fokus på lugn och avspändhet, jämnhet fram till bettet och att han inte ska krypa ihop i formen. Har också börjat införa att rida med tagen bakdel och startgroparna för sluta. Det gick riktigt bra, hade en fin känsla passet igenom och han känns otroligt ridbar, fräsch, elastisk och motiverad. Ser fram emot en träningsvår och skruva upp nivån ett snäpp, det kan nog behövas, inte minst för hans energi.

Likes

Comments

Precis innan Wille åkte på jullov fotade snälla Channa oss och här är bilderna! Så fina, hon är så himla duktig! Supervärdefullt med fina bilder. 

Likes

Comments

Fin i nya schabraket med nya svarta lindor! Också suuuperfint ridpass idag!

Likes

Comments