Jag vill lyfta fram ordet KÄRLEK

Detta ordet är något mycket vackert med en härlig känsla men detta kan vara raka motsatsen också där med en förkrossande känsla och en trasig själ.

Jag har tänk mycket på hur det skulle vara om jag var den dära utsatta personen den människan som svälter eller den människan som inte har tak överhuvudet eller de barn och vuxa som får vakna till bomber och krig. Eller bara helt enkelt den människan som är anorlunda som kanske inte ser ut på ett visst sätt eller har sjukdom till det.

Alla människor i värden har samma värde ovasett om du är mörk vit rosa gul vi alla har samma värde. Och det är bra att vara annorlunda och att vi alla är olika, för vi alla är bra på olika saker och det ör super bra och super vikigt att komma ihåg. Och sprid kärlek det kan aldrig bli för mycket ❤️


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gokväll på er alla😊
Jag har haft en väldigt lugn helg o hoppas eran vart supermysig.Ihelgen har jag inte gjort något speciellt faktiskt för jag har inte mått hundra utan haft huvudvärk o känt mig supertrött. Lite ledsen på att jag inte kunde träna idag utan försökte sova bort värken i bakhuvudet. Nu ikväll känns det lite bättre och imorgon börjar skolan igen. Nu gäller det och lägga in högsta växel på både träning och skolan. Imorgon kan jag söka in på gymnasiet. Vet redan att jag vill gå Vård o Omsorg med inriktning räddningstjänst så håll tummarna för mig☺️

Likes

Comments

Tänkte berätta lite om vad jag brinner för förutom pojkvän och familj och vänner.

För tre år sedan lite drygt så brottades jag och mina syskon men det var bara en gång per vecka och jag som gillar att röra på mig bestämde att jag ville pröva BOXNING. En av mina storebröders tjejkompis höll på och jag fick till slut med mig mamma på en provträning. Efter det så har det vart träning 3 gånger i veckan nästan året runt. Boxning är en allsidig träning där du tränar och rör på hela kroppen.

Det dröjde inte så länge innan jag började tävla och insåg hur grym känslan är när man står där uppe i ringen och ser sin motståndare i ögonen.Psykningen är halva nöjet;)

Ligger just nu i hårdträning inför årets första match som är nästa helg på hemmaplan. Ser denna match som en uppvärmningsmatch inför världens största damboxningstunering i Borås första helgen i Februari.

The Golden Girl Championship är inte bara boxning utan en massa slit också för det är min coach och hans fru som anordnar alltsammans och vi med föräldrar ser till att allt funkar. Allt ifrån att stå i kiosken,skriva matchböcker till att hjälpa utländska deltagare att skaffa taxi. Årets roligaste jobbigaste o mest sömnlösa helg men denna helg ser vi alla fram emot år efter år.

Kompisar till mig tycker jag tränar för mycket men förutom 3 pass boxning så ska jag löpa 2-3 gånger o jag försöker även få till ett gympass eller två med.

Varför? Jo för det kanske låter lite men tre gånger tre minuter inne i ringen kräver superkondis annars kan du räkna med att åka på spö och förlora o det vill vi ju inte så träna träna träna och du har bättre förutsättningar..

Detta var lite om min hobby jag gör på fritiden.Ha en underbar kväll på er..

Puss o Kram

Likes

Comments

Hej alla fina läsare! hoppas ni hade en riktigt bra nyår med familj och vänner. Själv var jag och min kille hela dagen hos min bror och sen runt elva tiden åkte vi till min killes pappa för att vara där vid 12 slaget. Men seriöst Hur känns det för er att det är 2018? för mig är det helt overkligt tiden springer verkligen iväg, jag lever fortfarande i 2014 och där. Men detta året har vi alla nya möjligheter och mål, och jag hoppas alla får ett riktigt händelserikt år. <3


Jag vill gärna att ni kommenterar eller skriver till mig för att se va ni tycker jag ska göra för inlägg😘

Instagram Elin_typ

Snapchet Elinpettersson0

Email Elinpettersson.cool@hotmail.com


Likes

Comments

Hej alla kära läsare. måste börja med att jag har inte skrivit sådär mycket eller ja faktiskt inget alls och detta beror på att jag gav upp redan efter första inlägget. Men nu ikväll slog det mig att du kommer inte komma någon vart om du inte ger det en chans. och innan jul gjorde jag hårförlängning och det blev verkligen så bra och nu trivs jag själv bättre med mitt hår. Och jag gjorde det hos en tjej i Skene hon är bara så sjukt grym på det och jag länkar salongens Facebooks sida längst ner, lägger även in en bild på håret. Och sen hoppas jag verkligen att eran jul har varit lika mysig som min. den har verkligen varit toppen och bara så underbar. och man vill ju bara ta tillbaka tiden till 24, man känner verkligen glädjefull och att bara vara med nära och kära.https://www.facebook.com/HairStylisimo-Skene-833366263447585/?timeline_context_item_type=intro_card_work&timeline_context_item_source=100000560554818&

Likes

Comments

Min morgon började med att jag gick upp o ut med hundarna och självklart när jag kommer ut så snöar det massor, men det va bara att klä på sig ordentligt göra det. När jag kom tillbaka in så tände jag massa ljus i rummet och och la mig under täcket och myste. Efter en stund gick jag upp och åt frukost och sen bar det tillbaka till sängen för att kolla på en film- Eftermiddagen gick åt till att röja i rummet o nu på kvällen så har jag kollat film igen men nu  med min pojkvän. Nu har vi varit ute en runda med hundarna och det har frusit på och det verkar som om det blir rejält med frost inatt.Nu blir det snart sängen för det blir till att gå upp tidigt o fixa sig inför skolan.

Godnatt :)
.

Likes

Comments