Äntligen har jag fått göra nya naglar. Har inte gjort om dem sen innan nyår :o de var riktigt långa.

Syns inte så bra på bilen, men de är turkosblå och riktigt snygga! Har haft färgen innan, men har man haft förstärkta naglar i över tre år, så har man nog haft de flesta färger... Och dessutom är den snygg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nästan varje kväll myser jag ner mig i soffan med en bra bok och en kopp te.
Jag har massor av både böcker och teer.

Just nu dricker jag mycket av Liptons "Vanilla Carmel" te. Det är supergott och luktar verkligen gräddkola. Smaken är dock inte riktigt lika gräddkola-aktig, men fortfarande mycket god. Den är verkligen ett tips för er som tycker om söta, svarta teer.

Likes

Comments

Jaha, då är man hemkommen efter mässan och har precis avslutat 30 bitars sushi med min älskling.

Mässan i sig var väl inget att hänga i granen. Kostade 140kr att komma in, sen var man tvungen att hänga av sig sin jacka för 20kr. När man sen kom in så var det typ 20-30 stånd. Ett ställe där man kunde titta på brudbuketter och två ställen där man kunde titta på fler brudklänningar (det fanns fler ställen, men de visade ungefär två klänningar). Mitt i allt stod det dammiga tårtor och såg oätliga ut.
Allt som allt en besvikelse.

Nu håller vi tummarna för Malmös bröllopsmässa nästa helg istället :)

Likes

Comments

Sitter just nu i soffan och väntar på att två av mina vänner ska komma över så vi kan bege oss till Hbg och bröllopsmässan som pågår där just nu.

Likes

Comments

Nu ska jag äntligen ta mig min välförtjänta dusch. Jobbat fram tills nu så är riktigt trött i både huvud och kropp.

Den senaste tiden har jag varit helt besatt av Rituals. Har länge velat prova men aldrig kommit till skott. Fick detta av mina föräldrar i julklapp och blev överlycklig. Kommer definitivt fortsätta använda det.
Man blir så underbart mjuk och len efter en dusch. Använder det dock inte varje gång jag duschar, utan istället 1-2 gånger i veckan.
Är sugen på att prova deras schampo för att se om det är något att ha.

Likes

Comments