Recensionsexemplar - Piratförlaget och Malin Thunberg Schunke

För någon vecka sedan tog jag emot ett fint recensionsexemplar från Piratförlaget, nämligen Malin Thunberg Schunkes nyaste bok, Bara Ett Spel, tredje fristående delen serien om Esther Ed och Fabia Moretti.

Detta är tredje boken av Malin Thunberg Schunke som jag får i recensionsexemplar av Piratfölaget men jag har även fått en del andra böcker från Piratförlaget som recensionsexemplar. Alltid lika roligt!

Men med det sagt så vill jag rikta ett STORT tack till Piratförlaget och Malin Thunberg Schunke för det fin fina recensionsexemplaret!

Bara Ett Spel, Piratförlaget, 2021

Pengar, maktspel, svek och den stora drömmen om att lyckas

Ett exklusivt party på en yacht i Stockholms skärgård slutar i dramatik. Kort därefter kontaktar någon Eurojust i Haag och läcker hemlig information om grova brott i en känd fotbollsklubb i London. Spåren leder in i en värld av pengar, glamour och framgång, men när den svenska åklagaren Esther Edh och hennes italienska chef Fabia Moretti börjar att nysta i fallet ställs de mot mäktiga och skrupellösa motståndare. Vem är egentligen uppgiftslämnaren och vilka motiv har han? Bakom fasaden pågår ett dunkelt och livsfarligt spel med andras liv som insats.

En roman om makt, svek och girighet i en värld där brottslingar bara har en regel: att det inte finns någon regel. Det är samtidigt en drabbande berättelse om en stark vänskap och om den stora drömmen att lyckas. Och om hur längtan efter kärlek kan göra dig blind.

Bara ett spel är den tredje fristående delen i serien om Esther Edh och Fabia Moretti och deras kamp mot internationell brottslighet. (x)

Nu ser jag verkligen fram emot att få ta del av Bara Ett Spel av Malin Thunberg Schunke, jag har verkligen fastnat i serien om Esther Ed och Fabia Moretti. Jag hoppas att den tredje delen är minst lika bra som de två första, om inte till och med bättre!

En bok om dagen håller fantasin i liv!

Gillar

Kommentarer