Cold Case serien av Tina Frennstedt

Då har det äntligen blivit dags för att dyka ner i en ny bokserie, en bokserie som jag har sett fram emot väldigt mycket och som passar riktigt bra nu under semestern!

Serien som jag pratar om är ingen mindre än Cold Case serien av Tina Frennstedt, de två första böckerna har jag köpt själv men de tredje och nyaste boken har jag fått i recensionsexemplar av Bokförlaget Forum.

Cold Case serien av Tina Frennstedt består av (i skrivandets stund) tre delar; Cold Case: Försvunnen, 2019, Cold Case: Väg 9, 2020, och Cold Case: Skärseld, 2021.

Cold Case serien av Tina Frennstedt handlar om kriminalinspektören Tess Hjalmarsson som jobbar som chef på Cold Case enheten hos polisen i Skåne.
Samtidigt som man får följa med Tess Hjalmarsson och hennes team som utreder cold case fall, får man även följa med Tess Hjalmarssons privatliv, som enligt henne själv känns som ett misslyckande och en barnlängtan som tycks fortsätta som bara en längtan.

Cold Case serien är baserade på verkliga fall som utspelas i Malmö och på Österlen i Skåne. (x)

Om jag har sett fram emot att läsa denna serie? Ja, ja och ja!! Vad jag har längtat efter att få dyka ner i Tina Frennstedts böcker!

Precis som vid de andra gångerna som jag läst bokserier så kommer jag att recensera varje bok enskilt men så kommer det även att komma en kort sammanfattning av hela bokserien när den är utläst.

Som många av er redan vet så är jag ju lite extraintresserad av true crime och mordgåtor, så när jag hittade första delen på Bokmässan så var jag bara tvungen att köpa den. Nu när det även kommit två böcker till ser jag ännu mer fram emot att få läsa serien, speciellt som jag ska till Skåne nästa vecka också, det passar ju super att ta med böckerna då!

En bok om dagen håller fantasin i liv!

Gillar