Årets Lästa Böcker - 2019

2019, vilket år det har varit för mig personligen, för min blogg, min instagram och min fina bokhylla som bara växer sig större och större för varje månad som går!
Inte nog med att jag har fått äran att få 500+ följare på Elins.Bokhylla på instagram, jag har även fått chansen att prata och dela tankar med så många fina bokälskare, författare och förlag. Jag har fått äran att få träffa flera av mina favoritförfattare, fått mina böcker signerade och fått ta del av en mängd fina recensionsexemplar, både från bokförlag och direkt från författarna själva. Jag har även fått flera av mina inlägg delade vidare av författare, förlag och andra bokbloggare, så himla roligt, det värmer i mitt hjärta!

Inte nog med att jag har fått ta del av flera fina recensionsexemplar från så många fina bokförlag och författare, jag har även tagit del av nyheter från för mig redan kända författare, debutanter och debutböcker som har varit riktigt bra och spännande!
Elins Bokhylla har fyllt 1 år och jag kunde inte vara stoltare över mig själv som har kämpat och inte gett upp. Jag har stått fast vid att vara mig själv, att läsa och recensera det som jag vill och bara dela med mig av det jag vill. Det är svårt att vara sig själv i en så stort värld som vi lever i men jag är glad och stolt att jag har vågat att hålla fast vid mig själv och vara den som jag är!

Ja.. 2019 har verkligen varit ett riktigt bra år för mig inom bokvärlden, böcker har lästs, recensioner har skrivits, boktips har delats och många bokhögar har fått pryda mitt flöde och nu tänkte jag göra en kort resumé över det år som har gått och de böcker som jag har läst under 2019.


Under 2019 har jag fått ta del av många olika böcker från många olika författare och förlag, totalt har jag under 2019 läst 31 böcker. Sammanlagt har jag även läst ca: 11 298 sidor.

Jag har läst allt från recensionsexemplar, debutböcker, deckare, biografier, skräck och roman.

Jag är otroligt glad över att jag har fått den äran att ta del av de fina recensionsexemplaren som jag har fått både från bokförlag och från författarna själva. Det har varit en stor ynnest att få ta del av era böcker, debutanter eller gamla författare. Jag är även otroligt glad för att få ha tagit del av alla de andra böckerna som jag har läst under 2019, alla har varit bra på sitt sätt och även om jag kanske inte gett full poäng på alla så uppskattar jag böckerna och ser fram emot ännu ett år med att läsa era böcker!

Det har varit ett riktigt händelserikt år i min lilla värld av böcker och författare, en del böcker har varit riktigt bra och spännande medans en del böcker har varit mindre bra. Precis som livet är, upp och ner och det är precis så som det ska vara.

Nu ser jag fram emot 2020 och hoppas att även det kommande året kommer att bestå av många bra och spännande böcker, härliga författarsamtal och fina kommentarer från mina följare!

Låt 2020 bli ett ännu bättre läs år än 2019, fler böcker ska läsas och fler författare ska upptäckas på Elins Bokhylla!

En bok om dagen håller fantasin i liv!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @elins.bokhylla

Instagram elins.bokhyllaInstagram elins.bokhyllaInstagram elins.bokhyllaInstagram elins.bokhyllaInstagram elins.bokhylla