Årets Första Recensionsexemplar - Lotta Lundh, Lind & Co Förlag

Blir man inte hur glad som helst när en författare, och så bra författare med, kontaktar en på Instagram för att fråga om jag vill recensera hennes nya bok!? Jag blir i alla fall himlans glad, tror det är tredje gången som jag får den frågan av en författare och så har jag även fått den frågan av förlag tidigare.
Jag vet ju att jag egentligen inte hade tänkt att ta emot recensionsexemplar, vare sig från författare eller förlag men som sagt hur kan man tacka nej till ett sånt fint erbjudanden, det går bara inte!

Så för någon vecka kom den äntligen hem, mitt fina recensionsexemplar, Vedergällningen av Lotta Lundh. Boken är tredje delen i serien om Sunnepolisen Erik Ljung. Så spännande!

Så med det sagt så skulle jag vilja rikta ett STORT TACK till Lotta Lundh och Lind & Co Förlag för att jag fick detta fina recensionsexemplar

Vedergällningen av Lotta Lundh, 2020, Lind & Co Förlag

En man hittas mördad i sjön Fryken, bragd om livet på det mest bestialiska sätt. Kriminalkommissarie Erik Ljung ansvarar för utredningen och det blir hans uppgift att ta reda på vad i den mördade mannens liv som föranlett ett sådant hat mot honom.

En kort tid efter likfyndet i sjön försvinner en man med anknytningar till den mördade. Hänger de två händelserna ihop – och i sådana fall hur?

Snart visar det sig att en seriemördare härjar i lilla Sunne. Erik Ljung tvingas föra en intensiv kamp mot klockan, för nu står ännu fler liv på spel.

Vedergällningen är tredje delen i serien om kriminalkommissarie Erik Ljung vid Sunnepolisen. (x)

Jag har tidigare läst första delen Familjen men ännu inte andra delen Graven. Andra delen finns endast som ljud- och e-bok och inte som pappersbok och det är därför jag ännu inte läst den, jag har verkligen velat det men som ni alla vet är jag ju en fysisk bok typ. Däremot så ska jag prova något nytt och läsa Graven som e-bok och såklart innan jag läser tredje delen Vedergällningen av Lotta Lundh.

Det ska blir riktigt spännande att få ta del av de två andra delarna i serien om Sunnepolisen Erik Ljung, kan knappt vänta tills jag får veta hur serien fortsätter!

En bok om dagen håller fantasin i liv!

Gillar