Årets Bok - 2019

Året 2019 är nu över och jag skulle vilja presentera Årets Bok 2019 hos Elins Bokhylla, årets bok är en bok som sög fast mig direkt från första sidan med en gripande och trovärdig handling, boken är Skamvrån av Sofie Sarenbrant!

Skamvrån av Sofie Sarenbrant, 2019, Bookmark Förlag
En flicka lägger sig på en spårvagnsräls i Bromma och sluter ögonen. I en annan del av Sverige hamnar en man i en djup grav i skogen. Ingen av deras nära och kära känner till den annalkande katastrofen. Kommer deras liv gå att rädda?

De två drabbade är inte bekanta, men har något livsavgörande gemensamt. Nu är det upp till kriminalinspektör Emma Sköld att hitta sambandet innan det är för sent. Fallet tar oväntade vändningar och blir mer personligt och skrämmande än hon kunde ana.

Skamvrån är den efterlängtade sjunde delen i succéserien om kriminalinspektör Emma Sköld. På ett unikt sätt skildras akuta samtidsfrågor som psykisk ohälsa och självmord. Vad vet du egentligen om dina närmaste? (x)

Min Motivation:
Jag kan inget annat än säga att jag verkligen älskar och uppskattar Sofie Sarenbrants böcker, speciellt hennes serie om Emma Sköld och den sjunde delen i serien är definitivt inget undantag!

Skamvrån av Sofie Sarenbrant är en välskriven och detaljerad bok som återspeglar ett av de viktigaste samhällsproblemen enligt mig, psykisk ohälsa och jag tycker att Sarenbrant har lyckats återberätta psykisk ohälsa på ett väldigt bra och trovärdigt sätt.

Skamvrån av Sofie Sarenbrant är Årets Bok 2019 hos Elins Bokhylla, STORT Grattis!

En bok om dagen håller fantasin i liv!

Gillar