På praktiken de senaste två veckorna så har jag och den andra praktikanten fixat bland sadelgjordarna. Den längsta skulle hänga längst o.s.v. Vi gjorde även iordning en gavel för JH kollektionen för barnkläderna. Lite på hundavdelningen är också fixat. Större delen en av dagarna var att plocka upp varor, larma och sätta på rätt etiketter på rätt vara. Det tar en bra stund, sen så smörjde jag några longertömmar och två träns som blivit rätt smutsiga under transporten. Varje vecka får jag även slänga skräp, kartongerna mosas i en container och resten kastas i en annan container.


Likes

Comments

Veckan innan sportlovet va jag tyvärr inte på min praktik, då jag var va sjuk. Det är väldigt tråkigt att missa praktiken då jag trivs så himla bra. Så nu denna veckan är man extra taggad för det va ju ett tag sen man va på praktiken eftersom vi har haft sportlov också. :)

Likes

Comments

Förra veckan på min apl så städade vi i hela butiken, dvs sopade, dammsög mattor,tvättade speglar och även även hela butiksgolvet skurades. Golvet blir väldigt fort smutsigt så vi brukar försöka städa ca 1 gång i veckan, det finns ingen speciell "städdag", man städar när det är lugnt i butiken och det finns rid över. Förutom att städa så packade vi upp varor, larmade och satte etiketter på varorna. Sedan ska dem sjävklart köras ut i butiken. Torsdagseftermiddagen och mycket av fredagen gick åt till att flytta om. Hundsakerna skulle få yttligare en sida och en gavel, så vi fick lixom göra om och flytta ner allting, så att hundsakerna skulle få plats. Och även junior ridkläder ska börja ta mer plats, så då får man helt enkelt göra om. Westernsakerna fick vi hänga på ett tillfälligt ställe, då de snart kommer tas ut ur sortimentet. Så det va det mesta vi gjorde, gjorde om mycket och fixade till och flyttade grejer. Det blev faktiskt riktigt bra.

Likes

Comments