Jag har städat och rensat mitt klädskåp i helg, så nu ekar skåpen nästan tomt. Jag rensar rätt ofta, det är ett problem jag har. Jag klarar inte av att ha samma kläder i skåpet en längre tid. Detta resulterar i att jag tror att jag pga detta får lov om att köpa hur mycket nytt som helst, vilket inte riktigt håller i längden.
Här ovan har jag i varje fall samlat några urballa streetstyles från pinterest. Älskar den appen, man hittar oskämtat inspiration till allt man kan tänka sig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I tisdags firade vi fastlaskiainen. Det var verkligen fullt ös hela dagen, så roligt. På dagen kollade vi på den årliga "pulktävlingen" mellan olika föreningar, sedan traskade vi vidare till Ida och gjorde tacos innan det var dags för sitz. Vi dansade loss den sista energin på fontana innan vi avslutade kvällen. 

Älskade studieliv!<3

Likes

Comments

f r e d a g ... och en ledig sådan ännu till <3

Började morgonen med en redig frukost, ska bila "hemhem" idag så jag fick skrapa ihop allt jag hade kvar i kylskåpet för att inget ska hinna bli dåligt innan jag kommer tillbaka. Lägenheten skall städas och ett par uppgifter ska fixas ännu innan jag drar. Hade planerat in ett gympass också men vaknade med täppt näsa och sjuk hals så jag får nog ge mig på den fronten. Jag jobbar morgon både lördag och söndag så det blir nog en lugn helg för min del. Njut av helgen och sköt om er.

Likes

Comments

Har haft en lång och rätt tung skolvecka, så helgen kom riktigt passligt. Som tur har jag fått bort en hel del skolarbeten, bland annat en finska presentation som jag fasat över så länge.

Sitter nu "hemhemma", har inte varit hem sen skolan börjat så passade på nu i helg när jag ändå inte hade några planer. Igår kväll drog jag med syrran till studio z, alltid lika svettigt efteråt. Ett riktigt uptempo pass, me like. Lördagsmorgonen börjades med en promenad på isen med Fanny... och vilket väder alltså, helt otroligt. Jag har just gjort klart en reflektionsuppgift till en kurs och skall strax äta middag. Trevlig helg alla.

Likes

Comments

Dagen har sett ut precis som en söndag skall se ut. Har sovit länge, kollat en massa Youtube, TV, nappat osv. Skall strax ta en dusch och sedan sova ut för att vara redo för en ny vecka.
Har en rätt lång vecka framöver, många skoldagar till kl 16, men det ska nog gå bra. Godnatt på er! 

Likes

Comments

Flyttat till Vasa, påbörjat studierna & studielivet och träffat såå många härliga människor.

Är så sjukt peppad på året som börjat och vad det har att ge. Jag mår så bra just nu och känner mig ständigt inspirerad. Älskar livet helt enkelt.

Likes

Comments

Fick vara med om ännu ett supervackert bröllop, denna gång mellan Elin & Dennis.

Simmat ofc (för er som inte vet så älskar jag att simma hehe) och spenderat så mycket tid med Hanna som möjligt innan hon flytta till Norge.

Julia & Arons inflyttningsfest med hela gänget innan skolstarten.

Likes

Comments

Avnjöt en vecka upp i fjällen med kompisarna. / Fick vara med om Isabel & Simons otroligt fina vinterbröllop.

Brunchade med Julia och Johanna. / Spenderade en dag i Vasa i samband med inträdesprov.

Ibiza med Sofie och Johanna. Verkligen så glad att vi gjorde detta.

Likes

Comments

Äntligen fredag och helg, super skönt. Firade in helgen med mat på Rosso med Julia och Janina. Vi sitter nu hemma hos Julia och bara chillar. Så skönt med myskväll efter denna skolvecka.

Likes

Comments

Att flytta hemifrån var nog ett av de bästa besluten jag gjorde 2017. Med detta följde automatiskt mer ansvar och jag blev mer självständig. Att få inreda min egen lägenhet har dessutom alltid varit något jag sett fram emot, så det har jag också njutit av att få göra. Dock finns det ju så många fina stilar, så jag har svårt att bestämma mig för vilken jag gillar bäst. Här ovanför har jag iallafall samlat lite inspiration från pinterest.

Likes

Comments